U12 storsejrede i Svendborg
Nyt fra U12

U12 storsejrede i Svendborg

01 maj 2019

U12-drengene startede i weekenden en ny runde af Golden League, og striberne kom fra land med en storsejr over Svendborg.

U12 – Golden League Platin (2x25min)
Søndag 28. april kl. 10:00, Hellegårdsvej.
Svendborg fB – OB 3-7 (1-3)
0-1 William Martin (Magne Nyegaard) (11.)
0-2 Gustav Wulff (20.)
0-3 Richard Emil Helveg (Magne Nyegaard) (21.)
1-3 Svendborg (23.)
1-4 William Martin (Richard Emil Helveg) (34.)
1-5 William Martin (35.)
1-6 Gustav Wulff (Magne Nyegaard) (38.)
2-6 Svendborg (40.)
3-6 Svendborg (42.)
3-7 Oskar Holst (Gustav Wulff) (43.)

Kampens forløb:
En ny omgang af Golden League Platin, blev søndag formiddag skudt i gang i det sydfynske.  Denne gang er OB landet i en ren fynsk pulje, og første opgave for akademiets yngste striber hed Svendborg på udebane.

OB var fra start til slut det spilstyrende mandskab, og selvom holdet lykkedes med at hive en komfortabel sejr hjem til Ådalen, stod man med fornemmelsen af, at holdet manglede kynismen foran mål.

Særligt i kampens indledning var holdet uskarpe i afslutningerne, der ofte havnede på træværket eller i favnen på en stærkt spillende keeper. I et opgør hvor de konkurrerende hold kendte hinanden særdeles godt, blev der gået til stålet i duellerne og Svendborg skal bestemt have ros for at straffe selv de mindste fejl og være i stand til at omsætte dem til mål.

OB fik i løbet af kampen bedre styr på at kombinere sig gennem modstanderens forsvar, hvilket i sidste ende resulterede i nogle finurlige scoringer samt 3 point på kontoen.

OB´s trup:
Marcus Eskildsen, Jonathan Bisgaard, William Martin, William Mahler, Fimm Nathiban, Tobias Hansen, Erik Fage-Pedersen, Oskar Holst, Gustav Wulff, Richard Emil Helveg, Magne Nyegaard.

Næste kamp:
Onsdag 8. maj, kl. 19:30, OB – Sanderum BK, Ådalen

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik