U12 vandt i Vejle
Nyt fra U12

U12 vandt i Vejle

19 nov 2018

Selvom det ikke var sæsonens bedste præstation, så var der ingen tvivl om, at OB var bedre end Vejle, da det søndag blev til en sejr på 4-1 i Golden League.

U12 Golden League Platin (2x25min)
Søndag 18. november kl. 13:00, VB-Parken
Vejle - OB 1-4 (0-1)
19. min. 0-1 Richard Emil Helveg
34. min. 0-2 Richard Emil Helveg
44. min. 0-3 Richard Emil Helveg
48. min. 0-4 William Martin
50. min. 1-4 Vejle

OB´s trup:
Marcus Eskildsen, Tobias Hansen, Oskar Holst, Richard Emil Helveg, Fimm Nathiban, William Martin, William Mahler, David Assing, Erik Fage-Pedersen, August Bulken, Villi Bundsgaard.

Kampens forløb:
Søndag var U12-drengene drønet vestpå for at møde Vejle Boldklub i Golden League. Det var andet indbyrdes møde mellem de to klubber, og Vejle er det eneste hold, der har taget point fra striberne i dette års Golden League, da de spillede uafgjort i første omgang af turneringen.

Nu er vi kommet til tredje runde, og det var en meget tændt OB-hold, der gik på banen for at få revanche for det seneste indbyrdes møde med østjyderne.

Kampen blev aldrig den store seværdighed, da den var præget af mange spilstop. På trods af et heroisk kæmpende hjemmehold, var der ingen tvivl om, at striberne var et niveau eller to bedre på dagen. Således lykkedes det også fynboerne at spille sig frem til mange store chancer, men kynismen manglede i høj grad i første halvleg.

Efter pausen var OB-drengene mere effektive, og lykkedes med at hive alle tre point i land i en kamp hvor sejren aldrig for alvor var i fare.

Næste kampe:
Lørdag 24. november. Stævne i København, mod FCK, Brøndby & FCN (Træningsturnering)
Søndag 25. november kl. 10:00, ASA Aarhus – OB, Frederiksbjerg Idrætscenter (Golden League)

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik