Holdfoto

26.08.2019 17:16

OB's U12-drenge spillede søndag sæsonens første kamp mod BBB, der kæmpede hårdt, men til sidst løb tør for kræfter.

Jysk-fynsk U12-drenge Liga 1
Søndag 25. august, kl. 11.00, Ådalen
OB – BBB 3-0 (0-0)
1-0 Nicklas Kelek (29.)
2-0 Tristan Panduro (Lucas Bolvinkel) (30.)
3-0 Kevin Celik (Asger Rasmussen) (46.)

U12-drengene er i denne halvsæson placeret i den fynske del af den Jysk-fynske Liga 1 på U12-niveau. Her spillede de søndag formiddag sæsonens første kamp efter en rigtig god opstartsperiode. Modstanderen var BBB, og det var et godt kæmpende mandskab fra Bellinge, der havde fundet vej til Ådalen.

BBB-drengene kæmpe hårdt, og de holdt stand indtil pausen, hvor stillingen var 0-0. I begyndelsen af anden halvleg blev der prikket hul på Bellingemandskabet ved Nicklas Kelek, der straffede gæsterne for en dårlig clearing.

Kort efter tog Tristan Panduro sagen i egen hånd. Først satte han et par modstandere af med nogle snævre driblinger, inden han klappede bolden op i målhjørnet, hvor BBB-målmanden var chanceløs.

Gæsterne fra BBB havde også muligheder for at komme på tavlen i forbindelse med et par omstillinger, men en stærkt spillende Hubert Jørgensen i OB-målet spillede en stærk kamp, og sørgede for, at BBB ikke kom på tavlen.

Netop Hubert Jørgensen var også ham, der satte angrebet i gang, da OB med fem minutter tilbage af kampen lukkede opgøret med en scoring til 3-0. Det skete, da Kevin Celik afsluttede et flot gennemspillet OB-angreb, der som nævnt var begyndt helt nede ved eget mål.

Dermed fik Striberne en perfekt start på sæsonen, og i næste runde er det Marienlyst, der kommer på besøg i Ådalen.