08.10.2018 09:33

Der var aldrig tvivl om udfaldet, da U12-drengene i weekenden vandt med hele 10-1 over Viborg i Golden League.

U12 – Golden League Platin (2x25min)
Søndag 7. oktober kl. 16:00, Ådalen
OB - Viborg 10-1 (6-0)
8. min. 1-0 William Martin
11. min. 2-0 Gustav Wulff
15. min. 3-0 Oskar Holst
16. min. 4-0 Gustav Wulff
20. min. 5-0 William Martin
21. min. 6-0 Jonathan Bisgaard
29. min. 7-0 Fimm Nathiban
31. min. 8-0 Richard Emil Helveg
38. min. 9-0 Erik Fage-Pedersen
42. min. 9-1 Viborg
46. min. 10-1 Gustav Wulff

OB´s trup:
Hubert Jørgensen, August Bulken, Villi Bundsgaard, Gustav Wulff, Jonathan Bisgaard, Erik Fage-Pedersen, Oskar Holst, Richard Emil Helveg, Fimm Nathiban, William Martin.

Søndag eftermiddag bød striberne endnu engang Viborg Søndermarken op til dans i Ådalen. Billedet af kampen var meget lig det tidligere opgør, da OB drengene denne søndag også kunne svinge dirigentstokken og styre slagets gang.

Der skulle ikke gå længe, før den første chance tilfaldt de fynske drenge, her manglede en smule kynisme foran mål, men det skulle vise sig at være den første af mange chancer hjemmeholdet fik til spillet sig.

Heldigvis fandt drengene senere hen skarpheden frem i de afgørende situationer, hvilket betød, man kunne gå til pause med en komfortabel føring på 6-0. Fra anden halvlegs start kom Viborg bedre med i opgøret, selvom OB-drengene var mest på bolden, formåede udeholdet at skabe et par gode chancer.

I sidste ende kunne OB-mandskabet fortjent trække sig sejrrigt ud af et opgør, der aldrig for alvor kom spænding omkring.