DSC_0126

08.08.2018 22:25

Efter en målløs første halvleg skruede OB U13 op for tempoet og vandt med 5-0 over Næsby i første turneringskamp.

U13 Liga 1
Onsdag 8. august, 18:45, Ådalen
OB – Næsby BK 5-0 (0-0)
32. min. 1-0 Nikolai Andersen
35. min. 2-0 Magnus Nielsen
39. min. 3-0 Malte Hedegaard
44. min. 4-0 Nikolai Andersen
59. min. 5-0 Malte Hedegaard

OB’s trup:
Luca Samuelsen, Magnus Nielsen, Magnus Andersen, Malte Hedegaard, Max Albæk, Mikkel Merlin, William Kjersgaard, Lauge Carstensen, Nikolai Andersen, Mikkel Søfeldt, Bertram Johansen

Onsdag aften blev der taget hul på U13 Liga 1 for OB, da det på hjemmebane gjaldt et lokalopgør mod Næsby Boldklub. Efter en målløs første halvleg, hvor OB var i dominans, men spillede bolden for meget rundt og sparkede fra for dårlige positioner, fik striberne i anden halvleg åbnet Næsby Boldklub op.

Forskellen i stribernes spil var, at der først og fremmest blev spillet hurtigere, men bevægelsen af, men i ligeså høj grad for boldholder var på et højere niveau i de sidste tredive minutter kampen. Der blev oftere spillet igennem og udenom forsvaret fra Næsby, og det var langt mere underholdende at se anden halvleg, hvor OB fem gange fik sparket læderet i nettet og fik sig en stor, velfortjent sejr over Næsby Boldklub.