U13 holdfoto

03.04.2019 14:07

U13-drengene måtte desværre rejse hjem uden sejre, trods gode præstationer mod HSV, Leipzig og Hansa Rostock.

Miniturnering
Lørdag d. 30. marts, kl. 12:00, Hamborg
HSV – OB 1-1
OB – RB Leipzig 1-2
Hansa Rostock – OB 0-0

OB’s trup til miniturneringen:
Janus Land, Luca Vett-Samuelsen, Malte Hedegaard, Bertram Johansen, Nicolai Hein, Mikkel Merlin, Tobias Jensen, Max Andersen, Elvar Örn, Mikkel Søfeldt, Lauge Carstensen, Magnus Andersen, Magnus Nielsen, William Kjersgaard, Cornelius Olsson, Nikolaj Juul (MG&BK) og Tobias Slotsager (Morud IF)

Kort om miniturneringen:
På et solbeskinnet anlæg, hvor HSV hører til, skulle U13 spille tre kampe af 2 x 20 minunitter. Første kamp var mod hjemmeholdet fra HSV. En fin kamp hvor begge hold forsøgte at beholde bolden i holdet. HSV gik til pause med en føring på 1-0, hvor de bragte sig foran på en andenbold efter et indlæg, i en første halvleg der ellers var meget lige. Anden halvleg var med omvendt fortegn, da OB udlignede kort efter startfløjt - kampen endte fortjent 1-1.

Kampen mod RB Leipzig var med danskerne som klart spilstyrende, hvor de stribede var meget boldfaste med et hidsigt pres fra tyskerne. De store chancer udeblev dog, og Leipzig scorede på to opspilsfejl fra OB og vandt derfor 2-1 i en kamp, hvor de ellers løb efter bolden det meste af tiden.

Hansa Rostock kampen var en uinspirerede affære. Tempoet var langsomt, og begge hold lavede et hav af tekniske fejl og lavede rekord i antallet af dårlige beslutninger. Det var tydeligt gassen var gået af ballonen for begge hold, og til trods for at fynboerne havde en god håndfuld store chancer, så udeblev målene, og kampen endte derfor 0-0.