U13-drengene var søndag en tur i Sønderborg, hvor de skuffende måtte tage hjem med et enkelt point.

0-1 11 min. selvmål
1-1 28 min. Ukendt

OB’s trup til kampen:
Janus Land, Malte Hedegaard, Bertram Johansen, Nicolai Hein, Max Andersen, Elvar Örn, Mikkel Søfeldt, Lauge Carstensen, Magnus Andersen, Magnus Nielsen, Nikolai Veilbæk, William Kjersgaard og Cornelius Olsson

På et yderst vindblæst Egen stadion skulle begge hold bruge begyndelsen på lige at finde fodfæste. Det fandt Sønderborg-drengene først og lagde et godt pres på OB-drengene. Alligevel var det striberne fra Odense, der bragte sig foran 1-0 efter en offensiv omstilling, hvor det i sidste ende var et selvmål efter et forsøg på clearing på stregen.
Der var efterfølgende nogle løse muligheder for at striberne kunne udbygge den føring, men fuldt fortjent udlignede Sønderborg efter en standardsituation to minutter før pausen, efter en periode med et massivt tryk på OB, hvor Janus Land flot havde reddet et straffespark forinden.
Anden halvleg var en rodet affære, hvor udeholdet fik medvinden, men hvor Sønderborg forsvarede sig rigtig godt. Halvlegen endte uden scoringer, da OB havde svært ved at skabe chancer, og Sønderborg brugte energien på at forsvare fremfor at angribe.