U13 skuffede i Sønderborg
Nyt fra U13

U13 skuffede i Sønderborg

19 mar 2019

U13-drengene var søndag en tur i Sønderborg, hvor de skuffende måtte tage hjem med et enkelt point.

U13-Liga 1
søndag d. 17. marts, kl. 13:00, Egen
SUB Sønderborg – OB 1-1 (1-1)
0-1 11 min. selvmål
1-1 28 min. Ukendt

OB’s trup til kampen:
Janus Land, Malte Hedegaard, Bertram Johansen, Nicolai Hein, Max Andersen, Elvar Örn, Mikkel Søfeldt, Lauge Carstensen, Magnus Andersen, Magnus Nielsen, Nikolai Veilbæk, William Kjersgaard og Cornelius Olsson

Kampens forløb:
På et yderst vindblæst Egen stadion skulle begge hold bruge begyndelsen på lige at finde fodfæste. Det fandt Sønderborg-drengene først og lagde et godt pres på OB-drengene. Alligevel var det striberne fra Odense, der bragte sig foran 1-0 efter en offensiv omstilling, hvor det i sidste ende var et selvmål efter et forsøg på clearing på stregen.
Der var efterfølgende nogle løse muligheder for at striberne kunne udbygge den føring, men fuldt fortjent udlignede Sønderborg efter en standardsituation to minutter før pausen, efter en periode med et massivt tryk på OB, hvor Janus Land flot havde reddet et straffespark forinden.
Anden halvleg var en rodet affære, hvor udeholdet fik medvinden, men hvor Sønderborg forsvarede sig rigtig godt. Halvlegen endte uden scoringer, da OB havde svært ved at skabe chancer, og Sønderborg brugte energien på at forsvare fremfor at angribe.

Kommentar fra Niklas Vincentz:
Det var et lavpunkt på indstilling, attitude og vindermentalitet. De vejrmæssige forhold var SUB Sønderborg klart bedre til at administrere, og de fik fortjent et point med fra den kamp.
Vi vil gerne vinde, og vi spiller kampene for at vinde, men det vigtigste er, at vi rykker os, og lige præcis her er vi ikke kommet langt nok på at rykke vores bundniveau. Alle træningspas og kampe kræver mental og fysisk tilstedeværelse, og her svinger vi for meget. Det var en skuffende søndag, men formentligt er vi blevet klogere på os selv og hinanden, således vi undgår at falde så drastisk i niveau.

Næste kamp:
Onsdag 20. marts, kl. 18:30, OB – Esbjerg fB, Ådalen

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik