Annonce
Annonce
U13 slog AGF i premieren
Nyt fra U13

U13 slog AGF i premieren

18 aug 2020
Annonce

U13-drengene fik en fornem start på sæsonen, da de hjemme i Ådalen sendte AGF hjem med et nederlag, efter en stærk præstation fra Striberne.

Annonce

U13 Liga 1A
Søndag 16. august kl. 13.00, Ådalen
OB - AGF 3-2 (2-1)
1-0 Tristan Panduro (6.)
1-1 AGF (11.)
2-1 Kevin Celik (30.)
2-2 AGF (31.)
3-2 Oskar Holst (47.)

Kommentar fra cheftræner Nicolas Arvid Hedeman:
Der var lagt op til et spændende opgør i Ådalen mod en meget stærk modstander. Og man må sige, at det blev en lige så fed 8-mands kamp, som vi havde håbet på. Det bølgede frem og tilbage kampen igennem, og tilskuerne må have følt sig rigtig godt underholdt. For spillernes vedkommende blev det også en aha-oplevelse i forhold til at forstå, hvilken præstation der skal til for at levere en brandkamp, både hvad fokusering, fysisk indsats, og tiltro til egne evner angår.

Jeg sagde inden kampen, at jeg troede fuldt og fast på spillerne og holdets kvalitet, men når det kommer til kampdagen, er det deres opgave at lægge alt ude på banen.

Præstationen var en påmindelse om, at drengene - lidt corny sagt - kan, hvad de vil. Og forhåbentlig er en oplevelse som den med til at skubbe til bevidstheden om, hvad vi egentlig er i stand til sammen og hver for sig.

OB’s trup til kampen:
Tobias Elnegaard, Kevin Møller, Lucas Bryde, Tristan Panduro, Yehya Abou-Lebde, Tobias Faber, Faris Music, Kevin Celik, Asger Lohmann, Oskar Holst

Næste kamp:
OB - Esbjerg fB, søndag 23. august kl. 13.00 i Ådalen

Annonce