U13 sluttede sæsonen af med sejr på 11-0
Nyt fra U13

U13 sluttede sæsonen af med sejr på 11-0

12 nov 2018

OB var her, der og allevegne, da striberne kunne fejre turneringssejren med en storsejr på hele 11-0 over Morud IF i sæsonens sidste kamp.

U13 Liga 1
Søndag 11. november, Ådalen
OB – Morud IF 11-0 (3-0)
3. min. 1-0 Magnus Andersen
25. min. 2-0 Elvar Örn Petersen
26. min. 3-0 Bertram Johansen
37. min. 4-0 Gustav Wulff
41. min. 5-0 Gustav Wulff
44. min. 6-0 Elvar Örn Petersen
50. min. 7-0 Mikkel Søfeldt
52. min. 8-0 Elvar Örn Petersen
56. min. 9-0 Mikkel Søfeldt
58. min. 10-0 Mikkel Søfeldt
60. min. 11-0 Gustav Wulff

Truppen:
Luca Vett-Samuelsen, William Kjersgaard, Max Andersen, Magnus Nielsen, Malte Hedegaard, Magnus Andersen, Elvar Örn Petersen, Gustav Wulff (U12), Bertram Johansen, Mikkel Søfeldt

Kampens forløb:
U13-drengene var allerede inden kampen mod Morud sikre på at vinde U13 Liga 1A. Alligevel ville striberne gå på banen, for at give den maks gas i den sidste 8-mandskamp. Efter årsskiftet kommer drengene nemlig til at spille 11-mandsfodbold, og deres sidste på den lille bane blev en stor succes.

Banen var ensrettet i dagens anledning, og det var med OB i massiv kontrol lige fra første til sidste fløjt. Gæsterne fra Morud kæmpede, det bedste de havde lært, og det gav også OB udfordringer med at bryde igennem deres forsvar. Således gik der 25 minutter, inden OB kom på 2-0.

Med ti minutter tilbage var OB kommet på 6-0, men så slap kræfterne op for Morud, og OB lavede fem kasser i de sidste ti minutter, så det hele endte med en sejr på 11-0 til OB i sæsonens sidste kamp.

Kommentar fra Niklas Vincentz:
Vi skal være rigtig tilfredse med, at vi laver 11 mål. Jeg har i denne sæson gentagende gange stået og sagt, at vi ikke var gode nok i afslutningsspillet, og at vi har lavet for få mål i forhold til den spillemæssige dominans. Derfor er det rigtig dejligt at kunne slutte af med et så markant resultat som 11-0.

Derudover skal vi selvfølgelig være rigtig glade for, at vi vinder rækken. Vi skal have en kultur, hvor vi altid går efter at vinde de ting, vi stiller op i. Det her er den højeste række, vi kan spille i, så vi er naturligvis glade for at vinde, og drengene fejrede det fuldt fortjent på behørig vis.

Men vi skal også være ærlige og sige, at vi stiler efter at vinde turneringer, hvor modstanderne er bedre, end de har været i denne række.

Nu går vi en vintersæson i møde, og der venter os en masse træningskampe mod både nationale og internationale hold fra den øverste hylde. Så vi glæder os til en vintersæson, hvor vi skal hæve vores eget niveau, hvis vi skal blive ved med at vinde, så det er op til os selv at gøre det nu.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik