U13 startede sæsonen med sejr
Nyt fra U13

U13 startede sæsonen med sejr

14 mar 2019

U13-drengene kom godt i gang med den nye sæson, da de søndag vandt med overbevisende 5-1 på udebane mod Esbjerg fB.

U13-Liga 1
Søndag d. 10. marts, kl. 9:30, Esbjerg
Esbjerg fB – OB 1-5 (0-5)
2. min. 0-1 Cornelius Olsson
13. min. 0-2 Magnus Andersen
14. min. 0-3 Magnus Andersen
23. min. 0-4 Magnus Andersen
27. min. 0-5 Nikolai Veilbæk
40. min. 1-5 Ukendt 

OB’s trup til kampen:
Janus Land, Malte Hedegaard, Bertram Johansen, Mikkel Merlin, Tobias Jensen, Max Andersen, Elvar Örn, Lauge Carstensen, Magnus Andersen, Magnus Nielsen, Nikolai Veilbæk, William Kjersgaard og Cornelius Olsson

Kampens forløb:
Søndag var OB’s U13-drenge en tur i Vestjylland, hvor de mødte Esbjerg fB i årets første turneringskamp. Og de ægte striber satte sig på spillet fra første fløjt, og der var bare spillet tyve sekunder af kampen, da OB bragede bolden på stolpen. Presset fortsatte, og to minutter inde i kampen scorede debutant Cornelius Olsson til 1-0.

Efter scoringen fortsatte OB presset, og den første halve time af kampen skulle man tro, banen var ensrettet. Det var ganske enkelt spil til et mål, og efter et hattrick fra Magnus Andersen og en enkelt pind fra Nikolai Veilbæk kunne OB gå til pause med en føring på 5-0.

Fra anden halvlegs start var det et lidt anderledes kampbillede end i første. Det var fortsat OB, der var mest på bolden, men vestjyderne kom nu frem til et par enkelte chancer, og ti minutter inde i anden halvleg fik de reduceret til 1-5. Det var dog ikke noget, der fik OB-drengene til at ryste i bukserne, og det endte med en sikker OB-sejr på 5-1 i 2019’s første turneringskamp.

Kommentar fra Niklas Vincentz:
Efter en lang opstart med mange gode træningskampe, så var det dejligt endelig at komme i gang med turneringen. Esbjerg er et af de hold, som vi forventer kommer til at slås med om puljesejren, så derfor var udekampen i Esbjerg en af de kampe, som vil være afgørende for den endelige stilling, når vi kommer til juni. Drengene kendte til vigtigheden af kampen og angreb for de tre point fra kampens start. ’

Vi er yderst tilfredse med vores præstation i første halvleg, hvor vi overmatchede Esbjerg på samtlige parametre, og vi kunne have ført endnu større ved pausen. Anden halvleg var omvendt skuffende, vi blev for tilfredse og mistede al intensitet og fokus. Når det er sagt, så glæder vi os over vores præstation i første halvleg, og overordnet set er det godt at tage en 5-1 sejr med hjem til Odense!

Næste kamp:
Søndag 17. marts, 11:00, SUB Sønderborg - OB, Sønderborg

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik