U13 holdfoto

14.03.2019 09:16

U13-drengene kom godt i gang med den nye sæson, da de søndag vandt med overbevisende 5-1 på udebane mod Esbjerg fB.

U13-Liga 1
Søndag d. 10. marts, kl. 9:30, Esbjerg
Esbjerg fB – OB 1-5 (0-5)
2. min. 0-1 Cornelius Olsson
13. min. 0-2 Magnus Andersen
14. min. 0-3 Magnus Andersen
23. min. 0-4 Magnus Andersen
27. min. 0-5 Nikolai Veilbæk
40. min. 1-5 Ukendt

OB’s trup til kampen:
Janus Land, Malte Hedegaard, Bertram Johansen, Mikkel Merlin, Tobias Jensen, Max Andersen, Elvar Örn, Lauge Carstensen, Magnus Andersen, Magnus Nielsen, Nikolai Veilbæk, William Kjersgaard og Cornelius Olsson

Søndag var OB’s U13-drenge en tur i Vestjylland, hvor de mødte Esbjerg fB i årets første turneringskamp. Og de ægte striber satte sig på spillet fra første fløjt, og der var bare spillet tyve sekunder af kampen, da OB bragede bolden på stolpen. Presset fortsatte, og to minutter inde i kampen scorede debutant Cornelius Olsson til 1-0.

Efter scoringen fortsatte OB presset, og den første halve time af kampen skulle man tro, banen var ensrettet. Det var ganske enkelt spil til et mål, og efter et hattrick fra Magnus Andersen og en enkelt pind fra Nikolai Veilbæk kunne OB gå til pause med en føring på 5-0.

Fra anden halvlegs start var det et lidt anderledes kampbillede end i første. Det var fortsat OB, der var mest på bolden, men vestjyderne kom nu frem til et par enkelte chancer, og ti minutter inde i anden halvleg fik de reduceret til 1-5. Det var dog ikke noget, der fik OB-drengene til at ryste i bukserne, og det endte med en sikker OB-sejr på 5-1 i 2019’s første turneringskamp.