Annonce
Annonce
U13 starter sæsonen mod den sværest mulige modstander
Nyt fra U13

U13 starter sæsonen mod den sværest mulige modstander

13 aug 2020
Annonce

Søndag kl. 13.00 skyder U13 sæsonen i gang, når de tager imod AGF i Ådalen, og til trods for en god opstart for fynboerne venter der en svær kamp mod aarhusianerne.

Annonce

U13-truppen har haft en god sæsonoptakt, hvor der er blevet arbejdet både taktisk og fysisk, så spillerne står skarpt inden turneringsstarten på søndag.

- Det primære tema i opstarten har været førstepresset, og det aggressive spil og pres uden bold. Det skal gerne være det, som vi viser på søndag, hvor vi skal se et hold, som er klar til at arbejde og tage bolden igen, når vi mister den. Mere generelt har vi arbejdet med drengenes fokus, når kampen er i gang. Her er det vigtigt, at de viser alt, hvad de kan - både som spiller og som hold. Vi har også snakket om udtrykket blandt spillerne, troen på egne evner og hurtigt at kunne rejse sig fra fejl, siger U13-cheftræner, Nicolas Arvid Hedeman.

Netop at rejse sig igen bliver et af temaerne i søndagens kamp, da vi har en revanche til gode, efter AGF vandt en træningskamp i opstarten med 3-2.

- AGF er et rigtig godt hold. Det er nok den sværest mulige modstander i ligaen. Vi ved, det bliver en svær kamp, da AGF er rigtig gode, men vi kommer ikke til at vige fra vores principper. Vi tror på det, vi gør, og vi glæder os til at vise det frem, siger Nicolas Arvid Hedeman.

OB – AGF i U13 Liga 1A spilles søndag kl. 13.00 i Ådalen.

Annonce