U13 tabte træningskamp mod FCK
Nyt fra U13

U13 tabte træningskamp mod FCK

20 nov 2018

U13 spillede lørdag en træningskamp på højt niveau, da de tabte med 4-2 til FCK.

U13 Træningskamp (2 x 35 min.)
Lørdag 17. november kl. 11:30, KB (Peter Bangs Vej)
FCK – OB 4-2 (0-0)
39. min. 0-1 Magnus Andersen (Mikkel Søfeldt)
53. min. 1-1
60. min. 2-1
66. min. 2-2 Mikkel Søfeldt (Nikolaj Andersen)
69. min. 3-2
70. min. 4-2

Truppen til kampen:
Luca Samuelsen, Anton Jensen (SfB), Cornelius Olsson (SfB), Tobias Slotsager (Morud IF), Malte Hedegaard, Julius Hannibal (Boldklubben Marienlyst), Nikolaj Juul (Middelfart G & BK), Tobias Jensen, Lauge Carstensen, Bertram Johansen, Elvar Örn Petersen, Max Andersen, Mikkel Søfeldt, Magnus Andersen, Magnus Nielsen, Nikolaj Andersen, William Kjersgaard

Kampens forløb:
U13-drengenes sæson er slut, og efter en sæson med blot et enkelt pointtab i den jysk/fynske U13 Liga 1A er træningskampene skudt i gang. Her venter der modstandere på et højere niveau, når striberne skal i kamp mod de andre A-Licensklubber.

Første møde var mod FCK i lørdags, og det var striberne, der kom bedst fra start i kampen. Der var meget boldbesiddelse til OB-drengene i indledningen af kampen, men der var problemer med at spille sig frem til de store chancer.

Som kampen skred frem, kom FCK bedre og bedre med i kampen, og de fik mere spilovertag. Alligevel var det OB, der fire minutter inde i anden halvleg kunne bringe sig foran med 1-0, da Magnus Andersen scorede på en omstilling.

Efter scoringen blev FCK endnu mere dominerende, og OB kæmpede for at forsvare sig. Kampen åbnede mere op, og selvom FCK kom foran 2-1, fik OB svaret tilbage med en udligning.

Den stilling holdt dog kun i tre minutter, inden FCK i kampens sidste minut, og dybt inde i overtiden sikrede sig en sejr på 4-2 i en jævnbyrdig kamp.

Kommentar fra Niklas Vincentz:
Vi er rigtig glade for at spille en kamp på så højt niveau. Vi har savnet at spille kampe, hvor vi bliver matchet, og det var en rigtig god fodboldkamp. Vi spillede 70 minutter på højt niveau mod en rigtig god modstander.

Vi spiller en god kamp, og vi har to på træværket undervejs og en omstilling, mens vi var foran 1-0, som vi skulle have scoret på. Det formåede vi ikke, og så var det fortjent, at FCK kunne lukke ballet i overtiden af kampen, for der havde de mere at give af.

Men med henblik på udviklingen af vores spillere er vi rigtig glade for de her kampe, og vi glæder os meget til de øvrige kampe, der venter i de kommende måneder. For det er bare nogle federe kampe, og allerede på søndag skal vi igen i kamp, når vi møder AaB i en træningskamp, som spilles hos vores gode venner i Middelfart.

Næste kamp:
Søndag 25. november kl. 13:00, OB – AaB, Middelfart G & BK

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik