U13 tæt på titlen
Nyt fra U13

U13 tæt på titlen

05 nov 2018

U13-drengene vandt 2-0 i Kolding, og derfor er striberne nu kun tre point i sidste runde fra at sikre sig titlen i U13 Liga 1A.

U13 Liga 1A
Lørdag 3. november kl. 10:00, Kolding
Kolding IF – OB 0-2 (0-1)
14. min. 0-1 Lauge Carstensen
45. min. 0-2 Bertram Johansen

OB’s startopstilling:
Luca Samuelsen, Mikkel Merlin, William Kjersgaard, Max Andersen, Malte Hedegaard, Tobias Jensen, Magnus Andersen, Lauge Carstensen
Bænken: Bertram Johansen, Nikolai Andersen

Kampens forløb:
Lørdag var der topkamp i Kolding, da OB’s U13-drenge klokken 10 gæstede Kolding IF. Hjemmeholdet lå inden kampen på 2. pladsen i rækken, og det var kun OB, der var over dem. Det var striberne med et point, mens pointforskellen til Esbjerg var yderligere et point.

Derfor skulle der tre point til, hvis striberne stadig ville have chancen for selv at afgøre, om det skal ende med en samlet turneringssejr her i foråret.

Og striberne startede rigtig godt. Selvom der ikke var mange chancer, så var det OB, der dominerede kampen mod et stærkt forsvarende Kolding-mandskab, der primært var farlige på standardsituationer. Her gik de til den, og OB havde flere gange problemer med at få den ud af zonen efter dødbolde.

Halvlegens eneste scoring faldt efter et kvarters tid, da Lauge Carstensen bragede et frispark direkte i kassen.

Efter pausen var det hjemmeholdet, der kom bedst fra start, og de fik sat OB-drengene under et tungt pres i det første kvarters tid. OB var i store problemer, og de rokeringer der blev lavet i pausen fungerede ikke som ønsket.

Alligevel var det OB, der halvvejs inde i anden halvleg igen fik nettet til at blafre. Indskiftede Bertram Johansen var på pletten efter et oplæg fra Tobias Jensen. Målet gav striberne den selvtillid og ro, der havde manglet, og efter scoringen til 2-0 var der igen OB, der fik det spillemæssige overtag.

Kolding var i slutningen tæt på at få reduceret på en standardsituation, men OB kørte den sikkert hjem, og dermed kan OB i sidste runde selv afgøre, om det skal blive til en 1. plads i rækken. Inden sidste runde hvor OB møder Morud, er Esbjerg to point efter, og vestjyderne møder i sidste runde SUB Sønderborg Inter.

Kommentar fra cheftræner Niklas Vincentz:
Vi vidste, at vi skulle ud og vinde kampen, hvis vi selv ville kunne afgøre, om vi skal vinde rækken her i efteråret. Så jeg er glad for, at drengene var så fokuserede på opgaven. Der er mange, der forventer, at vi skal vinde en kamp mod Kolding, og det forventer vi også selv, så det var rigtig fedt, at vi kunne vinde på baggrund af en god præstation.

Det var udfordrende for drengene at spille på en græsbane i november måned, men de klarede det godt, og vi spillede en flot kamp i opbygningsspillet. Til gengæld skal vi lægge mere på i det offensive for at score flere mål, men jeg glæder mig rigtig meget til foråret, hvor vi skal spille 11-mands, for det tror jeg kommer til at gavne de her drenge.

Næste kamp:
Søndag 11. november kl. 13:00, OB – Morud IF, Ådalen

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik