U13 holdfoto

26.08.2019 23:41

I sidste uge vandt U13-drengene med 19-0 over Vejle Boldklub. I denne weekend var det ikke ligeså suverænt, men Striberne tog alle tre point med hjem fra Viborg.

U13 Liga 1
Søndag 25. august, kl. 13.00, Viborg FF’s anlæg
FK Viborg – OB 1-2 (0-0)
0-1 Fimm Nathiban (34.)
1-1 (43.)
1-2 Viktor Bender (57.)

U13-drengene skulle i weekenden følge op på sidste weekends vanvittige sejr på hele 19-0 over Vejle. Denne gang hed modstanderen FK Viborg, og Striberne fik ikke ligeså tidligt i kampen sparket hul på modstanderen.

Det medvirkede til, at det blev en vanskeligere kamp mod et Viborg-hold, der gik mand-mand på OB, og derigennem voldte problemer for de unge OB-drenge. Striberne havde problemer, og første halvleg endte uden scoringer.

Der skulle dog ikke gå lang tid af anden halvleg, inden Fimm Nathiban fik sparket OB foran med 1-0 efter et godt gennemspillet OB-angreb. Føringen holdt dog kun ti minutter, hvorefter hjemmeholdet fra Viborg fik udlignet på et frispark.

Striberne fortsatte dog med at klø på, og med tre minutter tilbage af kampen udfordrede Mads Abrahamsen sin direkte modstander, hvorefter Viktor Bender inde foran mål fulgte op og sendte bolden i nettet til 2-1, som blev kampens slutresultat.