U13 vandt igen (1)
Nyt fra U13

U13 vandt igen

26 aug 2019

I sidste uge vandt U13-drengene med 19-0 over Vejle Boldklub. I denne weekend var det ikke ligeså suverænt, men Striberne tog alle tre point med hjem fra Viborg.

U13 Liga 1
Søndag 25. august, kl. 13.00, Viborg FF’s anlæg
FK Viborg – OB 1-2 (0-0)
0-1 Fimm Nathiban (34.)
1-1 (43.)
1-2 Viktor Bender (57.)

Kampens forløb:
U13-drengene skulle i weekenden følge op på sidste weekends vanvittige sejr på hele 19-0 over Vejle. Denne gang hed modstanderen FK Viborg, og Striberne fik ikke ligeså tidligt i kampen sparket hul på modstanderen.

Det medvirkede til, at det blev en vanskeligere kamp mod et Viborg-hold, der gik mand-mand på OB, og derigennem voldte problemer for de unge OB-drenge. Striberne havde problemer, og første halvleg endte uden scoringer.

Der skulle dog ikke gå lang tid af anden halvleg, inden Fimm Nathiban fik sparket OB foran med 1-0 efter et godt gennemspillet OB-angreb. Føringen holdt dog kun ti minutter, hvorefter hjemmeholdet fra Viborg fik udlignet på et frispark.

Striberne fortsatte dog med at klø på, og med tre minutter tilbage af kampen udfordrede Mads Abrahamsen sin direkte modstander, hvorefter Viktor Bender inde foran mål fulgte op og sendte bolden i nettet til 2-1, som blev kampens slutresultat.

Kommentar fra Nicolas Arvid Hedeman:
Det var en anden kamp end sidste uges kamp mod Vejle. Mest af alt fordi vi ikke fik åbnet dem op så tidligt. På den måde fik de tro på tingene, og det var en svær kamp. Viborg var sammenhængende, de troede på det, og de arbejdede knaldhårdt.

Jeg synes egentlig, at vores indstilling og indsats var fin, men vi manglede at få ro på kuglen. Vi formåede ikke at omstille os fra at være knoklende og hårdtarbejdende i presset – til at få ro på bolden, når vi havde den. Dermed blev det ligeså hektisk, når vi havde bolden, som når vi skulle erobre den. Så vi kan roligt sige, at vi aldrig ramte rytmen, som i sidste weekend, men det var en god sejr på en dårlig dag.

OB’s trup:
Marcus Eskildsen, Fimm Nathiban, Richard Emil Helveg, William Mahler, Tobias Hansen, Malik Jensen, Viktor Bender, Mads Abrahamsen, Oskar Holst, Valdemar Bolander

Næste ligakamp:
Søndag 22. september, kl. 11.30, OB – Horsens fS, Ådalen

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik