U13 holdfoto

21.03.2019 15:44

U13-drengene slog i sæsonens første kamp Esbjerg med 5-1 på udebane, og onsdag aften blev det til en ny sejr over EfB, da de gæstede Ådalen.

U13-Liga 1
Onsdag d. 20. marts, kl. 18:30, Ådalen
OB – Esbjerg fB 4-1 (4-1)
4. min. 0-1 Ukendt
6. min. 1-1 Magnus Andersen
10. min. 2-1 William Martin (U12)
20. min. 3-1 Tobias Jensen
22. min. 4-1 Magnus Andersen

OB’s trup til kampen:
Janus Land, Malte Hedegaard, Bertram Johansen, Mikkel Merlin, Tobias Jensen Max Andersen, Mikkel Søfeldt, Lauge Carstensen, Magnus Andersen, Magnus Nielsen, Nikolai Veilbæk, William Kjersgaard, Cornelius Olsson og William Martin (U12)

Hvad der skulle blive en velspillet kamp mellem to gode hold, var det allerede fra første minut. Esbjerg kom bedst fra start og fik bragt sig foran efter fire minutter på en omstilling efter et OB-hjørnespark. Herefter tog OB kontrollen over kampen, via aggressivt pres og direkte spil. Første halvleg endte derfor 4-1 til striberne, og kampen var reelt lukket.

Anden halvleg blev i lange perioder spil på midten af banen, hvor begge hold forsøgte at bygge spillet op med større tålmodighed. Denne opgave magtede ingen af holdene til kryds og slange, og en række dårlige beslutninger og tekniske fejl sneg sig ind da angrebene skulle afsluttes, hvilket gjorde, at outputtet blev minimalt.