HOLDFOTO U13 620410

Benjamin Jakobsen — 18.06.2018 09:39

U13 vandt 2-1 over OKS i den sidste ligakamp og sikrede sig dermed titlen med maksimumpoint.

U13 Liga 1
Lørdag 16. juni kl. 11:00, OKSON-Park
OKS - OB 1-2 (1-2)
11. min. 1-0 Ukendt
13. min. 1-1 Elias Hansborg
26. min. 1-2 Elias Hansborg

Emil Rygaard, Albert Kotsis, Elias Hansborg Sørensen, Hjalte Hemmingsen, Isak Voss Jørgensen, Lauritz Dauerhøj, Lucas Dyrelund, Lucas Hansen, Magne Clement, Malthe Lorentzen, Marcus McCoy, Oskar Bentzen, Sami Chawk, Theo Hansen

Efter en lang sæson med 14 kampe kunne de unge striber lørdag formiddag sikre sig sejren i Liga 1 med maksimumpoint. Det krævede dog en sejr over OKS i sidste kamp.

Fra kampens start kom hjemmeholdet bedst fra start og havde et par optræk til at bringe sig foran, men herefter fik OB større kontrol på kampen ved hjælp af mere boldbesiddelse. OKS lurede på de omstillinger der måtte opstå, og efter 11 minutter scorede OKS på en flot omstilling til 1-0 efter gode kombinationer.  Det fik sat de blå/hvide striber i gang, og bare to minutter føringsmålet fra OKS, udlignede Elias Hansborg i forbindelse med et hjørnespark.

Kampbilledet med OB som spildominerende, og et OKS hold som lurede på omstillingerne fortsatte. Alligevel skulle OBs sejrsmål komme efter en omstilling hvor Elias Hansborg flot tog sagen i egen hånd og sparkede OB foran fra 20 meters afstand.

Anden halvleg blev en langsommelig affære for OBs vedkommende, der på trods af markant spilovertag ikke fik skabte nogle nævneværdige chancer. OKS fik i anden halvleg et tidligt gult kort, og det fik hjemmeholdet til at trække sig langt tilbage på banen.

Det fortsatte også, efter de blev fuldtallige, hvor de som i første halvleg lurede på de omstillingsmuligheder der skulle komme.

Anden halvleg forblev chancefattig frem til fem minutter før slutfløjtet. OKS fik lagt pres på for udligningen gennem mange standardsituationer, hvor de på højde og drøjde overmatchede OB. En tilfældighed i feltet var lige ved at give hjemmeholdet udligningen, men stolpen ville det anderledes, og derfor kunne OB igen gå fra banen med en sejr over OKS - og for 14. gang i turneringen skulle den velkendte sejrssang synges i omklædningsrummet efter kampen.