Annonce
Annonce
U14 delte i vældig velspillet kamp
Nyt fra U14

U14 delte i vældig velspillet kamp

30 aug 2020
Annonce

Der var højt niveau fra start til slut, da U14-drengene spillede 1-1 mod FCK i en vældig velspillet U14-kamp.

Annonce

U14 Liga 1, Øst
Lørdag 29. august, kl. 13.00
OB – FCK 1-1 (0-1)
0-1 FCK (27.)
1-1 Viktor Bender (39.)

Kommentar fra Kim Drongesen:
Det var en sindssygt god og velspillet kamp, som blev spillet i et meget højt tempo og rigtig høj intensitet. Holdene stod godt til hinanden – både i forhold til fysisk niveau, men også i forhold til den filosofi og spillestil vi og FCK kom til kampen med. FCK er et rigtig dygtigt hold med mange teknisk gode spillere som os selv – så det var en fed kamp.

Det var jævnbyrdigt fra start til slut, og holdene havde på skift teten og det spillemæssige overtag. Både vi og FCK var dog også rigtig dygtige i den defensive del, så selvom man havde bolden, skulle man være på vagt overfor omstillingsmuligheder i den anden ende af banen.

Vi har haft fokus på vores opbygningsspil overfor højt pres, og kampen mod FCK var ideel i forhold til den del. Vi kom i rigtig mange situationer, hvor vi kunne føre vores spil fra træningsbanen over i en kampsituation. Derudover var vi rigtig dygtige til at tage temperaturen på kampen, så drengene valgte rigtigt i forhold til, hvornår vi skulle fastholde boldbesiddelsen – og hvornår vi skulle forsøge at skabe en chance.

Det var en U14-kamp på rigtig højt niveau, og for mig at se en af de bedste U14-kampe, vi har spillet, når man ser på tempoet og det spillemæssige niveau i kampen, så det glæder mig helt vildt.

OB’s holdopstilling:
Marcus Eskildsen – Jonathan Bisgaard, Frederik Byrrisen, Valdemar Bolander, Richard Emil Helveg – Vitus Friis, Gustav Wulf, Noah Lassen, Malik Jensen – Viktor Bender, William Martin
Bænk: Hubert Jørgensen, Fimm Na Thiban, William Mahler, Tobias Hansen

Næste kamp:
Lørdag 5. september kl. 13.00, OB – HB Køge, Ådalen

Annonce