Annonce
Annonce
U14-drengene hev pokalen hjem på en 4-0 sejr
Akademi, Nyt fra U14

U14-drengene hev pokalen hjem på en 4-0 sejr

16 jun 2022
Annonce

En god forårssæson i U14-Liga 1 kulminerede med en 4-0 sejr i DBU Fyns Pokalturnering og bliver OB’s tredje pokalvindere i denne sæson.

Annonce

DBU Fyn Ungdomspokal 2022 U14

Tirsdag den 14. juni kl. 19.45, Ådalen

OB – Dalum IF 4-0 (3-0)

1-0: Salem Strasevic (12’) Straffe

2-0: Tobias Faber (18’)

3-0: Asger Lohmann (32’)

4-0: Magne Hansen (56’)

Gule kort:
OB:
Mads Jørgensen

Kampens forløb:

På en lun juni aften i Ådalen mødte vores U14-drenge Dalum IF i DBU Fyns Ungdomspokalfinale. Trods den sene kampstart havde en del tilskuere fundet vej til Bane 2 i Ådalen.

Kampen startede med høj intensitet og hårdt duelspil, men efter de første fem minutter begyndte vi at finde rytmen og få overtaget i kampen. Dette udmøntede sig i et farligt langskud fra Yehya Abou-Lebde, som desværre gik lige forbi mål. Kort tid efter kom Magne Hansen igennem på højresiden, og han sendte et hårdt indlæg ind i feltet, der blev stoppet af en hånd på bolden fra en spiller fra Dalum IF. Det betød, at Salem Strasevic kunne sende den sikkert ind fra straffepletten.

OB fastholdt trykket mod Dalum IF’s mål, og Faris Music var kun centimeter fra at kunne sende bolden i kassen kort efter føringsmålet. Der skulle dog ikke gå længe før 2-0 målet blev en realitet. Lucas Bryde sendte en god bold i dybden til Asger Lohmann, som måtte se sit forsøg reddet af målmanden. Dog var Tobias Faber hurtig på opsamlingen, og han kunne sikkert sparke OB tættere på pokaltriumfen.

Spændingen kom dog tilbage i kampen, da Mads Jørgensen modtog et gult kort og dermed fik en 10 minutters udvisning. I undertalsperioden viste OB-drengene sig dog stærke, og i det 32. minut brød Noah Damsø stærkt igennem i venstre side, hvorfra han serverede bolden til Asger Lohmann, der kunne sende den i nettet til 3-0.

Anden halvleg bød på flere stærke OB-momenter, men i takt med at minutterne forsvandt, dalede intensiteten og spændingen i kampen. Dette betød dog ikke, at vi ikke kunne score endnu engang. I det 56. minut kom OB’s højre back, Magne Hansen, stormende ind i feltet, og kunne med et stærkt hovedstød sende indlægget fra Faris Music i mål til 4-0. Mere blev det ikke til i kampen, og de unge OB-drenge kunne som det tredje OB-hold i år løfte trofæet i DBU Fyns Ungdomspokalfinale.

Årets pokalfighter blev i øvrigt Yehya Abou-Lebde, som endnu engang viste glimrende eksempler på hans fornemme tekniske kunnen.

Kommentar fra cheftræner, Markus Uglebjerg:

- Jeg er utroligt stolt over den indsats, som drengene leverer. Før kampen snakkede vi om, hvor vigtig den fysiske præstation var for kampen, og her leverede drengene et utroligt højt niveau. Vi spillede med god intensitet, vi var fremadrettede i vores prespil, og vi vandt mange af vores defensive dueller. Samtidig var vi skarpe på det direkte spil, og vi var gode til konstant at true modstanderens bagrum. Pokalsejren er en rigtig fin afslutning ovenpå et super fint halvår, hvor drengene har udviklet sig meget. Både som fodboldspillere, men også som unge mennesker. Nu venter en velfortjent sommerpause, inden det er tid til, at de skal udfordres på landsdækkende niveau i U15-Ligaen.

OB’s holdopstilling:
Noah Damsø – Tobias Elnegaard – Yehya Abou-Lebde – Magne Hansen – Sebastian Mørk – Salem Strasevic – Tobias Faber Holst – Mads Jørgensen – Asger Lohmann Rasmussen – Lucas Bryde Bolvinkel – Faris Music.

Bænken:
Noah Glibstrup Manata – Magnus Tornøe Dalager – Emil Knoldsborg-Johansen.

Annonce