U14 er Jysk/Fynske Mestre!
Nyt fra U14

U14 er Jysk/Fynske Mestre!

24 jun 2019

U14-drengene tog i weekenden det Jysk/Fynske Mesterskab, da de i finalen vandt med hele 4-0 over AGF, som havde vundet den nordlige Liga 1.

U14 – Finale om Jysk/Fynsk Mesterskab
Lørdag 22. juni, kl. 14:00, Hedensted Stadion
OB – AGF 4-0 (1-0)
1-0 Elias Hansborg (3’)
2-0 Law Tam Khuu (62’)
3-0 Niclas Vestby (65’)
4-0 Niclas Vestby (70’)

Kampens forløb:
U14-drengene havde spillet en suveræn forårssæson, og derfor var de lørdag taget til Hedensted for at spille finale om det Jysk/Fynske Mesterskab. Striberne havde i Liga 1 hentet imponerende 37 point i 14 kampe, og det havde givet et forspring på hele 12 point ned til FC Midtjylland, som måtte se sig henvist til andenpladsen.

I den nordlige Liga 1 pulje var det AGF, der tog sig af førstepladsen. De formåede at hente 34 point i 14 kampe, hvilket var et enkelt mere end både AaB og Horsens. Derfor skulle OB og AGF lørdag spille finale om mesterskabet.

Og det var en flok OB-spillere, der satte sig på kampen fra første fløjt, og allerede tre minutter inde i kampen mod Elias Hansborg Sørensen på tavlen, da han bragte OB foran med 1-0. Den scoring betyder i øvrigt, at Elias Hansborg har scoret i samtlige turneringskampe her i foråret.

Herefter blev det en mere jævnbyrdig forestilling, hvor striberne dog skabte en pæn portion chancer, som i flere omgang burde have været omsat til scoringer. AGF havde store problemer med at skabet chancer i åbent spil, men på frispark og hjørnespark var de flere gange nærgående. Det var dog ikke nok for aarhusianerne, hvorfor holdene gik til pause med en føring på 1-0.

I anden halvleg satte OB-drengene sig endnu tungere på kampen. AGF var fortsat kun sjældne gæster omkring OB’s mål, mens OB i den anden ende misbrugte flere store chancer. Med små ti minutter tilbage af kampen blev der så endelig prikket hyl på den berømte byld, da Law Tam Khuu gjorde det til 2-0.

Efterfølgende fortsatte OB med at presse på, og indskiftede Niclas Vestby sørgede med to kasser i slutfasen for endegyldigt at lukke opgøret med sin scoring til 3-0 og 4-0, hvorefter OB-drengene kunne juble over titlen som Jysk/Fynske Mestre 2019.

Kommentar fra Bo Nielsen:
Vi var ganske enkelt bare rigtig gode. Drengene skal have kæmpe ros for den indsats, de lagde for dagen i lørdags. De er gode til at udfylde deres roller på holdet, men de er også gode til at spille fodbold på den måde, som vi vil spille fodbold på.

Inden kampen havde vi snakket om, at vi ikke skulle lave det store om, drengene skulle vare vise, hvad vi har fået ud af det her år – set i forhold til hvad man skal lære som U14-spiller i OB – og det viste de i den grad, at de har gjort. Så jeg er meget tilfreds med vores indsats, og det er absolut ikke for lidt, at det endte med en sejr på 4-0 over AGF, selvom vi tilbage i efterårssæsonen havde nogle udfordringer mod netop det hold.

Det var kronen på et rigtig fedt U14-år. Det er en årgang, hvor vi har nogle rigtig spændende drenge, men det synes jeg faktisk også, at vi har på de andre årgang på Akademiet, og det er virkelig spændende, hvad der sker i øjeblikket.

OB’s holdopstilling:
Rasmus Lehrmann – Jakob Grubbe, Andreas Tomaselli, Albert Kotsis, Marcus McCoy – Law Tam Khuu, Magne Clement, Théo Hansen, Valdemar Grymer – Markus Jensen – Elias Hanborg Sørensen
Bænken: Lauritz Dauerhøj, Malthe Lorentzen, Niclas Vestby

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik