U14 er klar til PSG og Barcelona
Nyt fra U14

U14 er klar til PSG og Barcelona

24 maj 2019

U14-drengene er i den kommende weekend i Stockholm, hvor de deltager i Lennart Johansson Academy Trophy. De to første kampe er mod PSG og FC Barcelona.

Natten til torsdag trillede OB’s U14-drenge afsted mod Stockholm. Her skal de deltage i Lennart Johansson Academy Trophy, og det er på ingen måder en turnering for hvem som helst. Bo Nielsens tropper er havnet i en pulje, hvor PSG og Barcelona er to af modstanderne, og at der venter så prominente modstandere, er en af grundene til, at striberne tager afsted til Stockholm.

- Det er en af de bedste U14-turneringer, vi overhovedet kan komme til, og så er vi tilmed inviteret. Det er vi meget ydmyg omkring, og vi glæder os helt vildt til at turneringen begynder fredag. Vi skal møde nogle af de allerbedste hold i Europa, og derfor har vi også brugt nogle ressourcer og midler på at kunne tage derop i denne weekend, fortæller Bo Nielsen, der er cheftræner for U14-drengene.

OB er det eneste danske mandskab i turneringen, og foruden PSG og Barcelona som OB selv er i gruppe med, så er Bayern München og PSV Eindhoven to af de andre store mandskaber i den anden gruppe. Selvom det navnemæssigt er så stærkt besat, er det ikke et OB-hold, der bare tager til Stockholm som turister.

- Vi tager bestemt ikke til Stockholm som turister. Vi tager derop for at vise os frem. I de yngre årgange kan det sagtens være tæt, når OB og Barcelona mødes. Jo tættere vi kommer på seniorfodbold, jo mere minder styrkeholdene om dem, som man forventer. Men på U14-niveau tror jeg helt sikker på, at vi kan spille med mod PSG og Barcelona.

Foruden PSG og Barcelona venter der i den kommende weekend også svensk og tyrkisk modstand for striberne.

- Vi skal heldigvis møde fire stærke hold. Det er derfor, vi tager til udlandet for at spille fodbold. Vi møder AIK Stockholm, der afholder stævnet, så den kamp bliver med en masse tilskuere og en flok svenske drenge, der vil gøre alt for at præstere godt på hjemmebane. Derudover møder vi Altinordu, der er det bedste akademi fra Tyrkiet. Så det bliver selvfølgelig også en stor udfordring, når det nu engang er det stærkeste, de kan mønstre fra Tyrkiet, fortæller Bo Nielsen.

Bo Nielsen mener, at striberne kan være med, og derfor er der også ambitioner for de stribede drenge.

- Vi skal virkelig presse de klubber, der har et større navn end os. Vi skal vise os frem, vise OB frem og vise for spillestil frem. Derudover skal spillerne såvel individuelt og som hold præstere, så vi for tredje år i træk kan levere en god præstation og blive inviteret til en så stærk turnering.

Kampprogram for OB U14 ved Lennart Johansson Academy Trophy:
Fredag 24. maj kl. 12:00, OB – Paris Saint Germain
Fredag 24. maj kl. 16:00, OB – FC Barcelona
Lørdag 25. maj kl. 11:00, OB – Antinordu FK
Lørdag 25. maj kl. 16:00, OB – AIK Stockholm

Semifinaler og placeringskampe spilles søndag.

Vil du selv følge med i turneringen eller se kampene, som livestreames (mod betaling), kan du se mere her.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik