DSC_0243

08.08.2018 22:06

I anden halvleg blev der leveret storspil af U14-drengene, der vandt med 4-1 på OKSON Park i sæsonpremieren.

U14 Liga 1
Onsdag 8. august, 18:30, OKSON Park
OKS – OB 1-4 (1-2)
4. min. 0-1 Elias Hansborg
13. min. 0-2 Elias Hansborg
18. min. 1-2 OKS på straffespark
44. min. 1-3 Law Salomonsen
61. min. 1-4 Elias Hansborg

OB’s startopstilling:
Emil Rygaard – Law Salomonsen, Albert Kotsis, Marcus McCoy, Lauritz Dauerhøj – Malthe Lorentzen (36. min. Valdemar Grymer), Theo Hansen, Magne Clement (47. min. Lucas Dyrelund), Isak Voss Jørgensen (54. min. Hjalte Hemmingsen) – Elias Hansborg (67. min. Malthe Lorentzen), Markus Jensen

Onsdag aften spillede U14-drengene sæsonens første Ligakamp, da menuen stod på lokalopgør ude mod OKS. Kampene mod OKS plejer at være nogle tætte og intense kampe, hvor ”Okserne” som regel spiller op til deres bedste, fordi de vil gøre alt for at drille striberne.

Allerede efter fire minutter forsøgte OB dog at ændre på det. Malthe Lorentzen brød igennem på højrekanten og smed bolden fladt ind i feltet til Elias Hansborg, der med en sikker, flad afslutning i det lange hjørne bragte OB foran med 1-0.

Små ti minutter senere fik OB så udbygget føringen til 2-0. Efter et hjørnespark opstod der klumpspil på mållinjen mellem stolperne i OKS-målet. I sidste ende fik de clearet bolden ud mod højre side, men på kanten af straffesparksfeltet pillede Law Salomonsen bolden ned med brystet, inden han med et fladt indlæg serverede bolden for Elias Hansborg, der igen var sikker og bragte OB på 2-0.

Efter 18 minutters spil fik hjemmeholdet så bragt spændingen tilbage i opgøret. Et flot angreb med fire førstegangsafleveringer endte med, at de fik bolden inde i straffesparksfeltet, hvor en OB’er nedlagde sin modstander. Derfor dømte dommeren straffespark, og selvom Emil Rygaard var tæt på at nappe den, så fik OKS reduceret.

Kort efter fik OB en dum advarsel for at sparke bolden væk efter en offsidekendelse. Det resulterede i, at de sidste 10-15 minutter af første halvleg var med OKS som det bedste mandskab, men dog uden de skabte de store chancer.

To minutter inde i anden halvleg kopierede OKS dumheden fra OB, da de fik ti minutters undertal, fordi en spiller sparkede bolden væk, efter der er fløjtet.

Selvom OB i de ti minutter havde flere store chancer blandt andet ved Elias Hansborg og Markus Jensen, så måtte vi hen til slutningen af overtalsperioden, inden OB-drengene igen kunne juble. Lauritz Dauerhøj smed bolden til bageste stolpe, hvor Law Salomonsen kom flyvende foran sin modstander og standede bolden ind til 3-1.

OB spillede en rigtig flot anden halvleg, og der var mange chancer for at komme endnu større foran. Når OKS erobrede bolden blev deres forsøg på en omstilling hver eneste gang bremset af en stærkt spillende Theo Hansen på den centrale midtbane.

Efter en times spil fik OB så definitivt lukket og slukket opgøret. Indskiftede Valdemar Grymer leverede en assist i Pirlo’ske dimensioner, da han elegant chippede bolden over den bageste OKS-kæde, hvor Elias Hansborg sog bolden til sig, rundede en godt spillende OKS-målmand, inden han fra en spids vinkel sparkede bolden ind til 4-1 via stolpen.

I de sidste ti minutter havde OB flere chancer for at gøre sejren endnu større, men vi fik ikke flere scoringer, og så vendt OB U14 med 4-1 over OKS i sæsonens første turneringskamp.