15.06.2019 13:19

U14-drengene deltager i weekenden i Prüssner Cup, og den første kamp endte med stribet sejr på 1-0 over tyske Arminia Bielefeld

Prüßner Cup 2019 (1 x 30 min.)
Lørdag 15. juni, kl. 12:20, Mennighüffen
OB - Arminia Bielefeld 1-0
1-0 Elias Hansborg (30’)

U14-drengene landede fredag i tyske Mellinghütten, og lørdag middag skulle de så i kamp. Første modstander var tyske Arminia Bielefeld, og striberne satte sig hurtigt på kampen.

Det er også nødvendigt at få overtaget tidligt, da kampene kun har en varighed af 30 minutter. Derfor var det vigtigt at lave det første mål. Det var der op til flere muligheder for i de første tyve minutter, men effektiviteten manglede hos de unge OB-drenge.

Istedet var det Bielefeld, der pludselig var tæt på at stange sig foran, men Rasmus Lehrmann hev en stærk redning ud af ærmet og holdt balance i regnskabet.

Herefter satte OB sig igen på kampen, og med fem minutter tilbage af kampen blev Elias Hansborg nedlagt i feltet, men dommerens fløjte forblev tavs.

OB'erne fortsatte dog med at klø på, og i sidste minut kom den forløsende scoring så, da Elias Hansborg efter et fornuftigt opspil sendte bolden ind bag den tyske keeper til 1-0, som blev kampens slutresultat.