U14 Portugal

23.11.2021 08:42

I weekenden var vores U14-drenge i Portugal for at deltage i en stærkt besat international turnering, og nu er Striberne igen hjemme i Odense efter en turnering, der bød på syv gode fodboldkampe.

Efter lørdagens puljespil stod det desværre klart, at Striberne ikke ville komme videre fra puljen. Vi sluttede på en fjerdeplads, selvom vi undervejs blot var 40 sekunder fra at tage point fra den franske storklub Paris Saint-Germain, som i øvrigt tabte finalen ved turneringen efter en straffesparkskonkurrence mod Juventus.

Mens det for dem stod på kvartfinale, semifinale og finale i løbet af søndagen, så måtte vi tage til takke med placeringskampe. Første ventede der et opgør mod Escola Varsovia, der er et fodboldakademi fra Warszawa i Polen.

Kampen var fyldt med drama, og vi leverede ikke på det niveau, som vi selv havde forventet. Derfor måtte vi nøjes med 1-1, og dermed skulle vi ud i en straffesparkskonkurrence for at finde ud af, om vi skulle spille en sidste kamp om 9./10.-pladsen, eller om det skulle være om 11./12.-pladsen.

Selvom straffesparkskonkurrencer ved turneringen går i 'sudden death' efter bare tre spark pr. hold, så var det ikke nok her. Vi skulle således helt ud til det 15. spark, inden vi satte den afgørende bold i kassen, og derefter var vi klar til en kamp mod Braga.

I opgøret mod Braga var det tydeligt, at det var to mandskaber, der kørte på de allersidste kræfter, da det var den syvende kamp ved turneringen. Holdene gav virkelig de sidste, de havde i kampen, og det endte desværre med en sejr til Braga efter en tæt og jævnbyrdig fodboldkamp.

Dermed sluttede vi på en 10. plads ved den stærkt besatte turnering, som blev vundet af Juventus, mens PSG blev nummer to.