IMG_0209

27.09.2018 10:10

En stærkt kontrolleret indsats fra U14-drengene gav en klar sejr på 4-1 over OKS i onsdagens kamp i U14 Liga 1.

U14 Liga 1
Onsdag 26. september kl. 18:45, Ådalen
OB – OKS 4-1 (1-1)
5. min. 0-1 Mohammad Tamim Aslami
13. min. 1-1 Albert Kotsis
41. min. 2-1 Markus Jensen
56. min. 3-1 Lucas Dyrelund
60. min. 4-1 Lucas Dyrelund

Emil Rygaard – William Kjersgaard, Albert Kotsis, Théo Hansen, Lauritz Dauerhøj – Law Tham Kuu, Hjalte Hemmingsen, Magne Clement, Valdemar Grymer – Malthe Lorentzen, Elias Hansborg-Sørensen
Bænken: Markus Jensen, Lucas Dyrelund, Lauge Carstensen

Selvom OKS i begyndelsen af kampen bragte sig foran, var man på intet tidspunkt i tvivl om, at OB’s U14-drenge ville trække sig sejrrigt ud af kampen mod bysbørnene i U14 Liga 1. Kampen blev nemlig indledt med et tungt OB-pres mod OKS-målet, og bare syv minutter efter gæsternes føringsmål fik Albert Kotsis da også bragt balance i regnskabet på et dommedagshug fra kanten af feltet.

Striberne fortsatte presset, men måtte alligevel gå til pause med stillingen 1-1. Den holdt bare seks minutter ind i anden halvleg, inden Markus Jensen havde bragt striberne i front. Det skete, da han sparkede en ripost i nettet, efter Law Tham Kuu havde brudt igennem på højrekanten.

OB havde et par U13-spillere med i dagens kamp. William Kjersgaard leverede en god indsats på højre back, og efter tre kvarter blev han erstattet af Lauge Carstensen, der kom op og spille på højrekanten. Lauge er en teknisk stærk spiller, og det fandt OKS hurtigt ud af. Efter elleve minutter havde han allerede lagt op til et mål, da han smed et indlæg til den fjerneste stolpe. Hvorfra Lucas Dyrelund uden problemer satte bolden i kassen til 3-1.

Fire minutter efter viste han prøver på sine hurtige driblinger inde i feltet. Det foregik i et tempo, hvor OKS-forsvarsspilleren ikke kunne følge med, og i stedet for at ramme bolden, ramte han fødderne på Lauge, der selv tog sig af straffesparket. Bolden blev sparket direkte ind på stolpen, men returen var Lucas Dyrelund hurtigt over, og han sparkede sikkert OB på 4-1 med ti minutter tilbage af kampen.

De ti minutter forløb som de 60 foregående med OB i fuld kontrol, men til trods for flere gode muligheder, fik vi ikke flere OB-mål i onsdagens kamp, som endte med en overbevisende sejr på 4-1.