DSC_0427

19.08.2019 12:44

U14-drengene er i denne sæson med i den østlige turnering for første gang. Det gav ingen problemer, da de søndag vandt med 7-0 over HB Køge, som var på besøg i Ådalen.

U14 – Liga 1 (2x35min)
Søndag 18. august kl. 13:00, Ådalen.
OB – HB Køge 7-0 (2-0)
1-0 Lucas Dyrelund (Tobias Jensen) (27.)
2-0 Lucas Dyrelund (Straffe) (29.)
3-0 Tobias Jensen (Magnus Andersen) (37.)
4-0 Elvar Gudmundsson (Malte Hedegaard) (52.)
5-0 Tobias Jensen (Lauge Carstensen) (62.)
6-0 Max Andersen (66.)
7-0 Lauge Carstensen (Tobias Jensen) (68.)

OB´s trup:
Janus Land, Bertram Johansen, Elvar Gudmundsson, Lauge Carstensen, Mikkel Merlin, William Kjersgaard, Magnus Andersen, Malte Hedegaard, Max Andersen, Cornelius Olsson, Tobias Jensen, Tobias Slotsager, Nikolaj Juul, Lucas Dyrelund.

I denne sæson er vores U14-drenge som noget nyt med i østpuljen, som på papiret er noget stærkere end den vestlige kreds. Første udfordring hed HB Køge, og her skulle Striberne forsøge at fortsætte takterne fra en god opstart, som havde budt på sejre over AaB, FCM og AC Horsens.

Drengene var tændte, fra første fløjt satte de sig på begivenhederne, og gæsterne fra Køge var sjældne gæster på OB’s banehalvdel. I den anden ende af banen blev der produceret masser af chancer, men det kneb med at omsætte den til mål. Således skulle vi hen i kampens 27. minut, før Lucas Dyrelund sendte Striberne på sejrskurs.

Efter pausen kom HB Køge lidt længere frem, og de fik en mere aggressiv tilgang til kampen. Det gjordet det til et mere livligt opgør, og det gav Striberne mere plads at boltre sig på, hvilket klædte deres spil.

Pladsen blev udnyttet til fulde, og i løbet af anden halvleg kom OB-drengene frem til masser af store chancer i en kamp, som endte med en fortjent sejr på hele 7-0 i sæsonens første kamp.