U14 holdfoto marts 2019

24.04.2019 15:20

De seks første kampe havde budt på lutter sejre for U14-drengene, men påskemandag måtte striberne desværre se sig slået af ligaens nummer 2, FC Midtjylland.

U14-Liga 1
Mandag d. 22. april kl. 13:00
FCM – OB 2-1 (1-0)
1-0 (15.)
2-0 (36.)
2-1 Elias Hansborg (66.)

U14-drengene spillede påskemandag sæsonens syvende turneringskamp, da de gæstede FC Midtjylland på banerne ved Herning Fremad. Det var anden gang i sæsonen, OB og FCM stod overfor hinanden; det første opgør endte med en flot sejr til Bo Nielsens OB-drenge på 3-0 i Ådalen.

Nu var kampen rykket til Herning, og det var hjemmeholdet, der kom bedst fra land. De skabte pænt med målchancer, og et kvarter inde i kampen kom de foran efter lidt klumpspil i OB-feltet.

Fra anden halvlegs start fik OB en spand koldt vand i hovedet. Bare et minut efter starten på den, havde midtjyderne bragt sig på 2-0.

Det gjorde dog ikke, at man i Herning stod med fornemmelsen af, at det var afgjort. OB skabte nemlig masser af chancer herefter, men det gjorde FCM også, og generelt set var det en U14-kamp på et rigtig højt niveau med gode dueller, godt spil og masser af målchancer.

Den længe ventede reducering kom først med fire minutter tilbage af kampen, da Elias Hansborg sendte bolden i nettet. De fire minutter var ikke nok til at lave flere scoringer, og så måtte U14-drengene indkassere sæsonens første pointtab.