U14 led sæsonens første pointtab
Nyt fra U14

U14 led sæsonens første pointtab

24 apr 2019

De seks første kampe havde budt på lutter sejre for U14-drengene, men påskemandag måtte striberne desværre se sig slået af ligaens nummer 2, FC Midtjylland.

U14-Liga 1
Mandag d. 22. april kl. 13:00
FCM – OB 2-1 (1-0)
1-0 (15.)
2-0 (36.)
2-1 Elias Hansborg (66.)

Kampens forløb:
U14-drengene spillede påskemandag sæsonens syvende turneringskamp, da de gæstede FC Midtjylland på banerne ved Herning Fremad. Det var anden gang i sæsonen, OB og FCM stod overfor hinanden; det første opgør endte med en flot sejr til Bo Nielsens OB-drenge på 3-0 i Ådalen.

Nu var kampen rykket til Herning, og det var hjemmeholdet, der kom bedst fra land. De skabte pænt med målchancer, og et kvarter inde i kampen kom de foran efter lidt klumpspil i OB-feltet.

Fra anden halvlegs start fik OB en spand koldt vand i hovedet. Bare et minut efter starten på den, havde midtjyderne bragt sig på 2-0.

Det gjorde dog ikke, at man i Herning stod med fornemmelsen af, at det var afgjort. OB skabte nemlig masser af chancer herefter, men det gjorde FCM også, og generelt set var det en U14-kamp på et rigtig højt niveau med gode dueller, godt spil og masser af målchancer.

Den længe ventede reducering kom først med fire minutter tilbage af kampen, da Elias Hansborg sendte bolden i nettet. De fire minutter var ikke nok til at lave flere scoringer, og så måtte U14-drengene indkassere sæsonens første pointtab.

Kommentar fra Bo Nielsen:
Vi var slet ikke tilstede i første halvleg, og vores spil var krampagtigt. Heldigvis fik vi efter en god snak med drengene justeret på et par ting, og vores præstation i de sidste 35 minutter var rigtig god. Der var meget energi i vores præstation, og vi fik også skabt mange store målchancer. Så i anden halvleg blev det den type kamp, vi havde glædet os til, og som vi savner at spille nogle flere af.

OB's startopstilling:
Rasmus Lehrmann - Jakob Grubbe, Andreas Tomaselli, Albert Kotsis, Lauritz Dauerhøj - Law Tam Khuu, Theo Hansen, Valdemar Grymer, Malthe Lorentzen - Elias Hansborg, Markus Jensen
Bænken: Hjalte Hemmingsen, Niclas Vestby, Marcus McCoy

Næste kamp:
Søndag d. 28. april, kl. 10:45, OB – Haderslev, Ådalen

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik