Annonce
Annonce
U14 manglede marginalerne i puljen i Portugal
Nyt fra U14

U14 manglede marginalerne i puljen i Portugal

20 nov 2021
Annonce

Fredagen bød på to nederlag på 1-0 for vores U14-drenge, og det blev i sidste ende dyrt for stillingen i puljen, at der ikke blev hentet point på åbningsdagen i Portugal.

Annonce

Det havde været en lang fredag for drengene, der om morgenen vågnede i Lissabon; små 300 km fra Portimao, hvor weekendens turnering skulle spilles. Klokken 19.00 og klokken 19.40 skulle Striberne så i kamp, og den første kamp var mod franske PSG.

Kampen blev spillet i et rigtig højt tempo, og det skabte en spændende kamp, hvor der var store chancer i begge ender af banen. Længe lignede det en underholdende nulløsning, men med 40 sekunder tilbage på uret fik PSG sendt bolden i nettet, og dermed snuppede de alle tre point, selvom Striberne havde leveret en præstation, der havde fortjent bedre.

Umiddelbart efter kampen ventede der en ny. Her var modstanderen det hollandske fodboldakademi, Football Ambitions, og igen tabte vi med 1-0 i en tæt kamp.

Lørdag var der en ny, begivenhedsrig dag i vente for vores U14-drenge. Natten havde budt på tordenstorm, morgenen bød på fødselsdagssang til Emil Knoldsborg, og dagen ville komme til at byde på tre fede fodboldkampe.

Første var mod portugisiske Olhanense, og her snuppede vi en flot og fortjent sejr på 1-0. Vi var et niveau eller to bedre end dem, og sejren var aldrig i fare.

Herefter ventede der en vigtig kamp mod et stærkt mandskab fra Chicago, der havde snuppet to sikre sejre over Olhanense og Football Ambitions i deres to fredagskampe. Det blev en intens og spændende fodboldkamp, hvor det hele sluttede 2-2. Et resultat som ingen af mandskaberne rigtigt kunne bruge til noget.

Det satte i hvert fald os ud af spillet om en plads blandt de to bedste mandskaber i puljen, og dermed var det kun af kosmetisk betydning, at vi i den sidste gruppekamp vandt med 2-0 over et akademi fra Saudi-Arabien i en kamp, hvor der var kæmpestor styrkeforskel på holdene.

Dermed slutte vi på fjerdepladsen efter PSG, Football Ambitions fra Holland og amerikanske Chicago Cadence SFC, og dermed er der placeringspladser i vente for drengene søndag, inden turen atter går hjem mod Odense.

Annonce