IMG_3867

26.11.2018 15:59

U14-drengene vandt i weekenden med 2-1 på udebane over FC Midtjylland i en træningskamp.

U14-træningskamp
Lørdag d. 24. november kl. 11.30 i Herning.
FCM - OB 1-2 (1-1)
9. min. 0-1 Elias Hansborg
19. min. 1-1 Straffe
50. min. 1-2 Elias Hansborg

OB’s holdopstilling:
Rasmus Lehrmann – Law Tam Khuu, Albert Kotsis, Marcus McCoy, Lauritz Dauerhøj – Malthe Lorentzen, Magne Clement, Théo Hansen, Valdemar Grymer – Elias Hansborg, Markus Jensen.
Bænk: Hjalte Hemmingsen, Lucas Dyrelund, Niclas Vestby

I en, gennem hele kampen, tempofyldt U14 kamp startede FCM bedst, og de fik lagt et godt tryk fra start, hvor de kom frem til et par gode muligheder og fik tilkæmpet sig nogle hjørnespark.

Alligevel var det OB, der første gang fik nettet til at blafre, da Elias Hansborg ti minutter inde i kampen bragte OB på 1-0. Derefter kom striberne bedre med i halvlegen, men FCM fik udlignet på et straffespark, som blev dømt efter lidt klumpspil.

I anden halvleg fortsatte jævnbyrdigheden, og det var en chancefattig affære, hvor holdene forsvarede sig godt, når først de var organiseret. Der var til gengæld masser af omstillingsmuligheder, og et kvarter inde i halvleg blev Elias Hansborg spillet fri, så han kunne bringe OB foran med 2-1.

FCM forsøgte i slutningen at presse på, og selvom det var dem, der havde bolden mest i slutfasen, så holdt et godt kæmpende OB-mandskab dem fra at skabe store chancer.