U14 sejrede mod FCM
Nyt fra U14

U14 sejrede mod FCM

26 nov 2018

U14-drengene vandt i weekenden med 2-1 på udebane over FC Midtjylland i en træningskamp.

U14-træningskamp
Lørdag d. 24. november kl. 11.30 i Herning.
FCM - OB 1-2 (1-1)
9. min. 0-1 Elias Hansborg
19. min. 1-1 Straffe
50. min. 1-2 Elias Hansborg

OB’s holdopstilling:
Rasmus Lehrmann – Law Tam Khuu, Albert Kotsis, Marcus McCoy, Lauritz Dauerhøj – Malthe Lorentzen, Magne Clement, Théo Hansen, Valdemar Grymer – Elias Hansborg, Markus Jensen.
Bænk: Hjalte Hemmingsen, Lucas Dyrelund, Niclas Vestby

Kampens forløb:
I en, gennem hele kampen, tempofyldt U14 kamp startede FCM bedst, og de fik lagt et godt tryk fra start, hvor de kom frem til et par gode muligheder og fik tilkæmpet sig nogle hjørnespark.

Alligevel var det OB, der første gang fik nettet til at blafre, da Elias Hansborg ti minutter inde i kampen bragte OB på 1-0. Derefter kom striberne bedre med i halvlegen, men FCM fik udlignet på et straffespark, som blev dømt efter lidt klumpspil.

I anden halvleg fortsatte jævnbyrdigheden, og det var en chancefattig affære, hvor holdene forsvarede sig godt, når først de var organiseret. Der var til gengæld masser af omstillingsmuligheder, og et kvarter inde i halvleg blev Elias Hansborg spillet fri, så han kunne bringe OB foran med 2-1.

FCM forsøgte i slutningen at presse på, og selvom det var dem, der havde bolden mest i slutfasen, så holdt et godt kæmpende OB-mandskab dem fra at skabe store chancer.

Kommentar fra Bo Nielsen:
Det var en god U14kamp i et højt tempo, hvor alle spillere skulle stå på tæer, for at være med. Vi blev i starten lidt trykket af FCMs fysik, som på dagen havde 2 U15-spillere med god størrelse på holdet. Men det er dejligt, at drengene får rystet det af sig og spiller videre med stort overskud, så vi kunne tage en flot sejr med hjem fra Herning.

Næste kampe:
Lørdag d. 1/12, FCK - OB kl. 12.00
Søndag d. 2/12, FCN - OB kl. 14.15

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik