U14 Holdfoto 201718

Benjamin Jakobsen — 17.06.2018 23:54

U14 skulle bare bruge en sejr over FCM, så var førstepladsen i hus - og sejren kom sikkert i land med en sejr på 3-0.

U14 Liga 1
Onsdag d. 13. juni kl. 18.45, Ådalen
OB - FC Midtjylland 3-0 (1-0)
6. min. 1-0 Oliver Roche
48. min. 2-0 Gustav Vinter
66. min. 3-0 Valdemar Astrup

Markus Alstrup– Valdemar Astrup, Frederik Tao, Frederik Mahler, Philip Birkholm – Marius Uhd, Kristoffer Jørgensen, Max Ejdum, Gustav Vinter – Kasper Nyegaard - Oliver Roche
Bænk: Tobias Augustinus-Jensen, Karl Emil Callesen, Victor Birkholm

OB tog onsdag aften imod FC Midtjylland i Ådalen, og det var en kamp, hvor der var masser på spil. OB lå inden kampen med tre point foran FC Midtjylland og et enkelt point mere end Haderslev, som dog havde spillet en kamp mere end striberne. Derfor ville en OB-sejr betyde, at U14-drengene ville ende som vinder af U14 Liga 1.

Og kampen starter med et OB-hold i højt tempo – både med bolden, men også i presset, hvor OB hele tiden var lige i hælene på FCM-spillerne. Det høje tempo gav afkast efter bare seks minutters spil, da Oliver Roche bragte OB foran med 1-0. Herefter var det de midtjyske gæster, der var mest på bolden, men uden at de kunne skabe de store chancer i første halvleg, der endte med 1-0 til OB.

I anden halvleg var det fuldstændig jævnbyrdigt mellem de to mandskaber, og det var tydeligt, at FCM gjorde hvad de kunne, for at få udlignet OB’s føring. Samtidig var det også et OB-hold, der satsede i offensiven for at score til 2-0.

Alligevel havde begge hold svært ved at skabe de helt åbne chancer mod hinanden, men på de chancer der opstod, var OB skarpest, da Gustav Vinter og Valdemar Astrup begge kom på tavlen i anden halvleg og sørgede for, at OB slog FC Midtjylland med 3-0 og sikrede sig sejren i U14 Liga 1.

Søndag eftermiddag spillede OB 0-0 med Sanderum i sæsonens sidste kamp, men det ændrer ikke på, at OB ender som nummer 1 i U14 Liga 1 – og derfor skal spille finale i de Jysk-Fynske Mesterskaber mod Randers Freja.