Annonce
Annonce
U14 slog Brøndby i premieren
Nyt fra U14

U14 slog Brøndby i premieren

19 aug 2020
Annonce

U14 leverede en stærk præstation og fik fuldt udbytte, da Brøndby IF i lørdags var på besøg i Ådalen.

Annonce

U14 Liga 1, øst
Lørdag 15. august, kl. 13.00, Ådalen
OB – Brøndby 3-1 (0-0)
1-0 William Martin
2-0 Tobias Hansen
3-0 Vitus Friis
3-1 Brøndby IF

Kommentar fra Kim Drongesen:
Vi forventede, at det ville blive en tæt og lige kamp mod Brøndby, og det må man også sige, det blev; selvom vi vinder med 3-1 – og de først kom på tavlen i overtiden.

Vi har på det seneste haft fokus på vores førstepres, og der har drengene helt afgjort flyttet sig i den rigtige retning. Brøndby havde svært ved at spille sig ud af vores pres, og det blev kendetegnende for kampen. Brøndby havde bolden meget nede i egen bagkæde, men vi vandt ofte bolden højt, og det skabte mange lovende muligheder for os.

Mange gange i kampen blev det bevist, at vi har masser af fart i truppen, og at vi er gode i den relationelle del af spillet. Mod Brøndby kom det i særdeleshed til udtryk i form af omstillinger, vores spil i bagrummet og gennembrudsspillet på siderne. Vi skal være dygtigere til at fastholde spillet i fase to, hvilket er noget, vi arbejder videre på; og derfra bliver det både svære og vigtige, at vi skal tage den rigtige beslutning om, hvornår vi skal fastholde bolden – og hvornår vi skal skabe chancen.

Det er fortjent, vi vinder med 3-1, og det er rigtig glædeligt. Vigtigst af alt er det dog, at vi vinder efter en rigtig god præstation. Det er der, vores primære fokus ligger i de yngre årgange, selvom vi selvfølgelig også altid går på banen for at vinde.

OB’s holdopstilling:
Hubert Jørgensen, Bertram Johansen, Richard Emil Helveg, Fimm Na Thiban, Valdemar Bolander, Tobias Hansen, Noah Lassen, Gustav Wulff, William Martin, Jonathan Bisgaard, Frederik Byrissen, Vitus Friis, Viktor Bender, Mads Abrahamsen

Næste kamp:
Lørdag 29. august, kl. 13.00, OB – FCK, Ådalen

Annonce