IMG_2095

29.04.2019 10:21

U14-drengene måtte i weekenden nøjes med 2-2, da Haderslev var forbi i U14-Ligaen. Sønderjyderne udlignede i kampens sidste minut.

2-2 Haderslev (70.)

OB’s U14-drenge havde søndag besøg af Haderslev i U14-ligaen, og striberne satte sig fra start af på kampen, og kom hurtigt frem til flere store målchancer. Effektiviteten manglede dog, og i stedet var det gæsterne fra Haderslev, som efter en flot solopræstation bragte sig foran tyve minutter inde i kampen.

I anden halvleg var det igen OB, der var det bedst spillende hold, og striberne fortsatte med at spille sig frem til chancer – og fik først udlignet, inden det med otte minutter tilbage af kampen blev 2-1 til Bo Nielsens tropper.

Striberne fortsatte med at trykke på, og drengene gik efter at lukke kampen med en scoring til 3-1. Det lykkedes ikke, og i stedet straffede gæsterne OB i kampens sidste minut, da de på en omstilling udlignede til 2-2.