Annonce
Annonce
U14 sparker sæsonen i gang mod Brøndby IF
Nyt fra U14

U14 sparker sæsonen i gang mod Brøndby IF

14 aug 2020
Annonce

Der venter en spændende sæson for OB’s U14-drenge, der i optakten har vundet alle træningskampe med flot fodbold.

Annonce

I løbet af sommerens træningskampe er AGF, AaB og Esbjerg fB alle blevet besejret, og den store udfordring i efteråret bliver dermed også at øge fokus på udvikling frem for resultater.

- Det er en årgang og et hold, som er vant til at vinde rigtig meget, og nu skal de lære, at det måske vil ændre sig, når de møder hold, som er fysisk større og stærkere end dem, da vi har mange små spillere. Når man har været vant til at vinde, kan det blive et stort fokuspunkt at spille for at blive dygtigere og udvikle sig – selvom vi selvfølgelig stadig går efter sejren hver gang, siger U14-cheftræner, Kim Drongesen.

Truppen er mere eller mindre intakt fra foråret, men Frederik Byesen er kommet til fra Sanderum Boldklub og Noah Lassen er kommet til fra Glamsbjerg IF.

- Vi har haft en rigtig god opstart. Det er en god gruppe drenge, som har det godt med hinanden. Det er også en god gruppe på træningsparathed, og de brænder for fodbolden. Grundet corona har de ikke spillet så meget ellevemands fodbold, som normalt, så det skal de også vænne sig til i den nye sæson, siger Kim Drongesen.

Sæsonen bliver nu sparket i gang på lørdag, hvor Brøndby IF gæster Ådalen.

- Jeg forventer en modstander, som vil forsøge at skabe noget kaos i kampen med et aggressivt, højt tempo. Så vi skal være klar på at møde et hold, der kommer blæsende og ikke vil give os meget tid på kuglen. Vi har vist os som et godt hold til at spille direkte, men vi skal blive bedre til at have bolden, så det er nok en meget god modstander, der venter os, siger Kim Drongesen.

OB – Brøndby IF i U14 Liga 1 spilles lørdag kl. 13.00 i Ådalen.

Annonce