IMG_2091

05.11.2018 18:11

Efter 21 minutter var U14-drengene ned med 4-0, og det bjerg var for stort at bestige, da striberne tabte 5-2 til AGF.

U14 Liga 1
Søndag 4. november kl. 11:30, Ådalen
OB – AGF 2-5 (1-4)
3. min. 0-1
15. min. 0-2
17. min. 0-3
21. min. 0-4
32. min. 1-4 Magne Clement
54. min. 1-5
61. min. 2-5 Elias Hansborg

OB’s trup til kampen:
Janus Holm Land, Hjalte Hemmingsen, Lauritz Dauerhøj, Law Tam Khuu, Malthe Lorentzen, Elias Hansborg, Théo Hansen, Magne Clement, Markus Jensen, Valdemar Grymer, Albert Kotsis, Marcus McCoy, Lucas Dyrelund, Sami Chawk

U14-drengene tog søndag formiddag imod topholdet i rækken i form af AGF. Første møde mellem de to hold var endt med en aarhusiansk sejr på 4-2. Derfor var det en flok revanchelystne OB-drenge, der gik på banen til kampen mod ”De Hviie”.

Allerede tre minutter inde i kampen blev det dog endnu sværere at få revanchen. Et frisparksforsøg blev kun halvklaret af OB-keeperen, og en AGF-spiller sparkede hurtigt returbolden i kassen til en føring på 1-0. Herefter kom OB egentlig ganske fornuftigt med rent spillemæssigt, og det var småt med chancer i kampen i de efterfølgende ti minutters tid, hvorefter striberne løb ind i seks mareridtsminutter.

Seks minutter resulterede i tre aarhusianske scoringer, og så var gæsterne foran med 4-0 21 minutter inde i kampen. AGF spillede en rigtig flot omgang fodbold, og samtidig med at størstedelen af OB-spillerne underpræsterede, så gjorde det, der opstod så stor resultatmæssig forskel, og det var ganske fortjent. Få minutter inden pausen fik Magne Clement bragt lidt spænding tilbage i opgøret med en reducering til 4-1.

OB kom fornuftigt ud til pausen, men de helt store chancer udeblev, og så var det igen AGF, der satte sig på spillet. Det udnyttede de til at bringe sig foran med 5-1 tyve minutter inde i anden halvleg.

Med ti minutter tilbage fik Elias Hansborg sendt bolden i nettet til 5-2, og kort efter var OB faktisk tæt på at komme på 5-3. Den scoring kunne måske have gjort det spændende, men scoringen kom ikke, og så endte det med en fortjent sejr på 5-2 til et stærkt spillende AGF-mandskab.

Lørdag 10. november kl. 12:00, Vejle – OB, VB Parken