U14 tabte trods flot indsats
Nyt fra U14

U14 tabte trods flot indsats

25 sep 2019

Det var OB, der spillede det mest underholdende fodbold og skabte de fleste chancer, da U14-drengene på forunderligvis tabte til FCK.

U14 – Liga 1 (2x35min)
Lørdag 21. september kl. 11:30, Ådalen.
OB – FCK 0-2 (0-0)
0-1 (40.)
0-2 (60.)

OB´s trup:
Luca Samuelsen, Elvar Gudmundsson, Lauge Carstensen, Mikkel Merlin, William Kjersgaard, Magnus Andersen, Malte Hedegaard, Max Andersen, Cornelius Olsson, Tobias Jensen, Tobias Slotsager, Nikolaj Juul, Lucas Dyrlund, Magnus Nielsen.

Kampens forløb:
OB skulle forsøge at revanchere, den spillemæssigt ringe præstation fra kampen mod Nordsjælland. Det skulle de på hjemmebane, mod endnu en sjællandsk modstander denne gang i form af FC København. Striberne kom ud til kampen som lyn og torden, og der var dømt skydetelt i københavnernes felt de første 20 minutter af kampen.

FCK havde generelt travlt med at forsvare deres mål i første halvleg, hvor de var sjældne gæster på OB´s banehalvdel. Hjemmeholdet præsterede at presse deres modstander helt i bund, men lige lidt hjalp det, da store chancer blev misbrugt, og flotte angreb gang på gang løb ud i sandet for de fynske drenge, der på forundrende vis ikke var komfortabelt foran ved pausen.

Efter pausen viste løverne for første gang tænder, da de i kom ud til anden halvleg med fornyet energi og et helt andet tempo i deres boldomgang. Begge hold formåede at skabe chancer på samlebånd, men først efter 40 minutter lykkedes det FCK at bringe sig i front. Herfra fik københavnerne så småt overtaget i en kamp, som OB-drengene kunne være stolte af.

I sidste ende måtte OB-drengene sande, at kræfterne løb ud, i takt med at chancerne blev brændt en efter en. Efter en times spil satte FCK sidste søm i kisten, i en kamp der så noget anderledes ud på banen, end tilfældet var på måltavlen.

Næste kamp:
U14-Liga 1, søndag 29. september, kl. 13:00, HB Køge – OB, Køge Idrætspark

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik