U14 vandt første sæt i sæsonen
Nyt fra U14

U14 vandt første sæt i sæsonen

19 mar 2019

U14-drengene startede sæsonen med en kamp mod Ringkøbing, og det endte med en overbevisende sejr på 6-0 til striberne.

U14 Liga 1
Lørdag 16. marts kl. 13:00, Ringkøbing
Ringkøbing IF - OB 0-6 (0-5)
3. min. 0-1 Valdemar Grymer
9. min. 0-2 Elias Hansborg (Valdemar Grymer)
18. min. 0-3 Elias Hansborg
26. min. 0-4 Elias Hansborg (Magne Clement)
34. min. 0-5 Magne Clement (Elias Hansborg)
38. min. 0-6 Markus Jensen (Elias Hansborg)

OB’s startopstilling:
Rasmus Lehrmann - Jakob Grubbe, Albert Kotsis, Marcus McCoy, Malthe Lorentzen - Valdemar Grymer, Theo Hansen, Hjalte Hemmingsen, Tobias Jensen (U13) - Elias Hansborg, Magne Clement
Bænk: Markus Jensen, Lauritz Dauerhøj, Lucas Dyrelund

Kampens forløb:
Lørdag spillede U14-drengene sæsonens første kamp. Her var de kørt en tur til Vestjylland, hvor Ringkøbing IF ventede. OB-drengene fik hurtigt bragt sig på sejrskurs efter et genpres i venstre side af banen. Bolden blev erobret, og Valdemar Grymer lavede et par snævre driblinger inde i feltet, inden han klappede bolden i kassen til 1-0.

Derefter var Ringkøbing et kompakt hold, som kun gav plads i bagrummet og på siderne. De stod tæt, men den plads der kom på bagrum og kanter blev udnyttet flere gange i både første og anden halvleg. OB var det bedste hold fra start til slut, men var ikke skarpe nok i afslutningsspillet, selvom det endte med en sikker og overbevisende sejr på 6-0.

Kommentar fra Bo Nielsen:
Vi var alle spændte frem mod årets første turneringskamp, som var mod et Ringkøbing hold, der tidligere havde lavet gode resultater mod andre A-licens klubber. Vi kom rigtig godt i gang og fik spillet godt forbi Ringkøbings kompakte forsvar. Det var afgørende for os, at vi tidligt fik scoret de første to mål, så vi reelt set allerede fik afgjort kampen der. Desværre formåede vi ikke at være lige så skarpe i vores afslutningsspil i anden halvleg, og der skal vi komme bedre ud af kampen.

Næste kamp:
Lørdag 23. marts kl. 13:00, OB – FCM, Ådalen

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik