IMG_2163

19.03.2019 09:39

U14-drengene startede sæsonen med en kamp mod Ringkøbing, og det endte med en overbevisende sejr på 6-0 til striberne.

U14 Liga 1
Lørdag 16. marts kl. 13:00, Ringkøbing
Ringkøbing IF - OB 0-6 (0-5)
3. min. 0-1 Valdemar Grymer
9. min. 0-2 Elias Hansborg (Valdemar Grymer)
18. min. 0-3 Elias Hansborg
26. min. 0-4 Elias Hansborg (Magne Clement)
34. min. 0-5 Magne Clement (Elias Hansborg)
38. min. 0-6 Markus Jensen (Elias Hansborg)

OB’s startopstilling:
Rasmus Lehrmann - Jakob Grubbe, Albert Kotsis, Marcus McCoy, Malthe Lorentzen - Valdemar Grymer, Theo Hansen, Hjalte Hemmingsen, Tobias Jensen (U13) - Elias Hansborg, Magne Clement
Bænk: Markus Jensen, Lauritz Dauerhøj, Lucas Dyrelund

Lørdag spillede U14-drengene sæsonens første kamp. Her var de kørt en tur til Vestjylland, hvor Ringkøbing IF ventede. OB-drengene fik hurtigt bragt sig på sejrskurs efter et genpres i venstre side af banen. Bolden blev erobret, og Valdemar Grymer lavede et par snævre driblinger inde i feltet, inden han klappede bolden i kassen til 1-0.

Derefter var Ringkøbing et kompakt hold, som kun gav plads i bagrummet og på siderne. De stod tæt, men den plads der kom på bagrum og kanter blev udnyttet flere gange i både første og anden halvleg. OB var det bedste hold fra start til slut, men var ikke skarpe nok i afslutningsspillet, selvom det endte med en sikker og overbevisende sejr på 6-0.