U14 vandt i sæsonens første hjemmekamp
Nyt fra U14

U14 vandt i sæsonens første hjemmekamp

17 sep 2018

Spillet var bedst i første halvleg, men målene lod vente på sig, da striberne slog Vejle med 2-0 i U14 Liga 1.

U14-turneringskamp
Søndag d. 16. september kl. 14.30, Ådalen
OB-Vejle 2-0 (0-0)
48. min. 1-0 Law Tam Khuu
58. min. 2-0 Law Tam Khuu

OB’s holdopstilling:
Emil Andersen – William Kjersgaard, Albert Kotsis, Theo Hansen, Lauritz Dauerhøj – Law Tam Khuu, Magne Clement, Hjalte Hemmingsen, Valdemar Grymer – Elias Hansborg, Markus Jensen
Bænken: Lucas Dyrelund, Lauge Carstensen, Malthe Lorentzen

Kampens forløb:
Kampen startede med et OB-hold, som var rigtig gode på bolden og hurtigt fik sat sig på kampen. Allerede i kampens første minut kom striberne frem til en stor chance, og i første halvleg var det stort set et langt pres mod vejlensernes mål. En stærk præstation fra gæsternes keeper holdt dem inde i kampen, og derfor var det helt lige efter første halvleg, selvom OB havde kontrolleret kampen massivt.

Efter pausen skulle OB’erne spille i modvind, og Vejle pressede højere op og fik taget initiativet i kampen. Det gjorde, at OB blev presset lidt tilbage, mens Vejle kom længere frem. Det gav til gengæld plads bag Vejles forsvar, og det udnyttede striberne til at spille i bagrummet og lave to mål, der sikrede en sejr.

Kommentar fra Bo Nielsen:
Drengene viste god energi fra start og viste den forskel, som der var på de to hold. Stor ros til drengene, for deres arbejdsiver, og jeg er rigtig glad for, at vi fik en velfortjent sejr i første hjemmekamp i turneringen.

Næste kamp:
Lørdag 22. september kl. 13:30, Haderslev - OB

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik