IMG_4345

17.09.2018 13:11

Spillet var bedst i første halvleg, men målene lod vente på sig, da striberne slog Vejle med 2-0 i U14 Liga 1.

U14-turneringskamp
Søndag d. 16. september kl. 14.30, Ådalen
OB-Vejle 2-0 (0-0)
48. min. 1-0 Law Tam Khuu
58. min. 2-0 Law Tam Khuu

Emil Andersen – William Kjersgaard, Albert Kotsis, Theo Hansen, Lauritz Dauerhøj – Law Tam Khuu, Magne Clement, Hjalte Hemmingsen, Valdemar Grymer – Elias Hansborg, Markus Jensen
Bænken: Lucas Dyrelund, Lauge Carstensen, Malthe Lorentzen

Kampen startede med et OB-hold, som var rigtig gode på bolden og hurtigt fik sat sig på kampen. Allerede i kampens første minut kom striberne frem til en stor chance, og i første halvleg var det stort set et langt pres mod vejlensernes mål. En stærk præstation fra gæsternes keeper holdt dem inde i kampen, og derfor var det helt lige efter første halvleg, selvom OB havde kontrolleret kampen massivt.

Efter pausen skulle OB’erne spille i modvind, og Vejle pressede højere op og fik taget initiativet i kampen. Det gjorde, at OB blev presset lidt tilbage, mens Vejle kom længere frem. Det gav til gengæld plads bag Vejles forsvar, og det udnyttede striberne til at spille i bagrummet og lave to mål, der sikrede en sejr.