U14 var klasser bedre end Vejle
Nyt fra U14

U14 var klasser bedre end Vejle

12 nov 2018

Selvom første halvleg rent spillemæssigt ikke var en stor oplevelse, så spillede striberne en god anden halvleg og slog fuldt fortjent Vejle med 4-0.

U14 Liga 1
Lørdag d. 12. november kl. 12.00 i Vejle.
Vejle - OB 0-4 (0-1)
33. min. 0-1 Markus Jensen
40. min. 0-2 Magne Clement
58. min. 0-3 Lucas Dyrelund
67. min. 0-4 Malthe Lorentzen

OB’s holdopstilling:
Janus Land – Sami Chawk, Albert Kotsis, Marcus McCoy, Lauritz Dauerhøj – Law Tam Khuu, Valdemar Grymer, Théo Hansen, Markus Jensen– Elias Hansborg, Magne Clement
Bænken: Hjalte Hemmingsen, Lucas Dyrelund, Malthe Lorentzen

Kampens forløb:
Vejle kom bedst i gang med kampen, og de kom frem til et par farlige standardsituationer i en halvleg, der overordnet set bar præg af, at de to hold havde svært ved at skabe chancer.

I anden halvleg leverede OB en bedre præstation, og der blev skabt mange store målchancer til striberne. Der var stor forskel på de to mandskaber, og det var derfor ganske fortjent, at OB vandt med 4-0 over Vejle.

Kommentar fra Bo Nielsen:
Vi var ikke særlig tilfredse med vores 1. halvleg, hvor vi spillede for langsomt. Derudover var indsatsen i forhold til duelspil og boldomgang heller ikke på højt nok niveau. I anden halvleg spillede vi mere frit, og vi var dygtige til at finde gode løsninger med bolden, og vi viste forskellen på de to hold, og set på kampbilledet burde vi have vundet endnu større.

Næste kamp:
Søndag 18. november kl. 11:30, OB – Haderslev, Ådalen

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik