U14 var suveræne mod Haderslev
Nyt fra U14

U14 var suveræne mod Haderslev

19 nov 2018

U14 sluttede sæsonen af på fornem vis, da det blev til en sejr på hele 10-1 over Haderslev, der var på besøg i Ådalen.

U14 Liga 1
Søndag 18. november kl. 11:30, Ådalen
OB – Haderslev FK 10-1 (3-0)
2. min. 1-0 Albert Kotsis
12. min. 2-0 Markus Jensen
22. min. 3-0 Malthe Lorentzen
45. min. 4-0 Law Tam Khuu
46. min. 5-0 Elias Hansborg
50. min. 6-0 Elias Hansborg
52. min. 7-0 Markus Jensen
56. min. 8-0 Elias Hansborg
58. min. 9-0 Elias Hansborg
63. min. 9-1
66. min. 10-1 Elias Hansborg

OB’s trup:
Janus Holm Land, Hjalte Hemmingsen, Lauritz Dauerhøj, Law Tam Khuu, Malthe Lorentzen, Elias Hansborg, Théo Hansen, Magne Clement, Markus Jensen, Valdemar Grymer, Albert Kotsis, Marcus McCoy, Max Andersen, Lucas Dyrelund

Kampens forløb:
U14-drengene spillede søndag formiddag sidste turneringskamp på denne side af nytår, da Haderslev FK var på besøg i Ådalen. Striberne var inden kampen sikre på at ende som nummer to, så i forhold til placeringen i tabellen var kampen fuldstændig uden betydning.

Alligevel havde cheftræner Bo Nielsen udtalt til Akademikampprogrammet, at drengene skal kunne præstere i alle kampe. Uanset hvem der er modstanderen, og hvor meget der er på spil.

Og det var tydeligt, at de unge OB-spillere havde fået det samme at vide. Der gik bare to minutter, så havde Albert Kotsis bragt OB foran med 1-0.

OB dominerede massivt, og det var far start til slut bare et spørgsmål om, hvor stor sejren ville blive. Første halvleg endte til 3-0, mens OB var endnu bedre til at straffe Vejle i anden halvleg som blev vundet med hele 7-1, hvor det samlet set endte med en sejr på 10-1 i sæsonens sidste ligakamp.

Kommentar fra cheftræner Bo Nielsen:
Jeg er rigtig glad for, at vi kunne præstere over alle 70 minutter i søndagens kamp. Vi har mange kampe haft et stort spilovertag, men mod Haderslev var det ekstremt. Vi laver tre mål i første halvleg, og det var måske for lidt, set i forhold til hvor mange chancer vi kreerede.

I anden halvleg fortsatte vi med at levere en god spillemæssig præstation, og samtidig fik afslutningerne et niveau mere. Det gjorde, at vi endte med at vinde hele 10-1, og det var ikke et mål for stort, i en kamp hvor vores gæster ikke kommer frem til andet end to hjørnespark over alle 70 minutter.

Vi ender som nummer to i rækken, og det er en tand lavere, end vi stiler efter. Det giver os til gengæld masser af blod på tanden til forårssæsonen, og vi tror på, vi kan udvikle os, så vi kan tage et trin op i tabellen og vinde vores række, når det bliver forår.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik