Skærmbillede 2023-05-02 115657

02.05.2023 09:57

Vores U15-drenge besejrede i weekenden Lyngby Boldklub med 2-0 efter scoringer af Viktor Bender og Yehya Abou-Lebde.

August Rafn Geelmuyden (9.)
Odense Boldklub: Victor Vestby (66.), Emil Knoldsborg-Johansen (71.)

Udvisninger:
Odense Boldklub:
Victor Vestby (82.)

I weekenden gæstede vores U15-drenge Lyngby Boldklub, og her satte vi os på spillet fra kampens start, mens Lyngby Boldklub stod dybt på banen og hovedsageligt forsøgte sig med lange bolde.

Igennem kampens første halvleg kom vi frem til lidt chancer, men bolden kom ikke i kassen, så holdene gik til pause ved stillingen 0-0.

Fra anden halvlegs start spillede vi hurtigere, og allerede efter et par minutter var det Yeyha Abou Lebde, der modtog bolden fra Magne Hansen. Yeyha Abou Lebde snød sin modstander, hvorefter han tørt sparkede bolden i mål til 0-1.

Få minutter senere var det igen Magne Hansen, der brød igennem på højrekanten og lagde bolde på tværs til Viktor Bender, som let kunne gøre det til 0-2, som også var kampens slutresultat.