U15 blev straffet for manglende kynisme
Nyt fra U15

U15 blev straffet for manglende kynisme

17 aug 2020

U15-drengene sad massivt på kampen fra start til slut, men måtte alligevel rejse hjem fra Østjylland med nul point i bagagen.

U15-Ligaen
Lørdag 15. august, kl. 12.30, Horsens
AC Horsens – OB 2-1 (1-0)
1-0 Ukendt (28.)
1-1 Tobias Slotsager (77.)
2-1 Ukendt (83.) 

Kampens forløb:
Udeholdet sad på det meste fra start og havde flere optræk til gode muligheder, men det blev ved lige næsten og en del standardsituationer. Som tiden gik, fortsatte dette kampforløb. OB var dominerende og sad tungt på kampen, men de store chancer udeblev, og ud af det blå opfangede ”De Gule” en for kort tilbagelægning, og så var hjemmeholdet i front.

Kampbilledet var herefter fortsat med striberne på bolden og de forsøgte til stadighed at kreere flere chancer, men skarpheden manglede.

I anden halvleg blev det kampbillede endnu mere tydeligt. Horsens havde en føring, som de gjorde alt for at forsvare, og deres organisation blev trukket yderligere tilbage, men de forsvarede med stort hjerte. Udeholdet blev ved med at jagte udligningen, men det blev ved et skud på overliggeren, nogle standardsituationer og lidt løst i og omkring feltet.

Horsens forsøgte sig med et par omstillinger, hvoraf den ene endte med en afslutning. Efter et massivt pres fra OB kom udligningen kort før tid fra Tobias Slotsager.

Efter scoringen pressede Striberne på for sejren, og der blev skabt en enkelt stor chance i den forbindelse. Bedst som det lignede en uafgjort kamp, så fik Horsens et frispark kort inde på egen halvdel, og det frispark blev sparket langt op i OB’s felt. Her dukkede en Horsensspiller op og sikrede sejren til hjemmeholdet med 30 sekunder igen.              

Kommentar fra cheftræneren:
Vi sidder tilbage med frustrationer over vores sæsonstart. Det er en kamp, vi ikke må tabe, vi må ikke lukke to mål ind i sådan en kamp, og vi skaber alt for lidt fremme på banen. Vi sidder hårdt på kampen i samtlige 80 minutter, men vi får ikke nok ud af det og i dag bliver vi straffet hårdt på manglende kynisme, og omvendt var Horsens enormt kyniske.

Vi kan lære af deres måde at spille med stort hjerte og viljen til at ville vinde. Kan vi ligge det på, samtidig med vi forbedrer vores spil på den sidste tredjedel, så kan det komme til at se godt ud. Vi skal tilbage på træningsbanen og evaluere på denne kamp, og så skal vi videre.

OB’s holdopstilling:
Emil Rygaard – William Kjersgaard, Cornelius Olsson, Tobias Slotsager, Malte Hedegaard – Tobias Jensen, Max Andersen, Nikolaj Juul, Mikkel Søfeldt – Elvar Örn, Magnus Andersen.
Bænken: Lauge Carstensen, Lucas Hansen & Mikkel Merlin

Næste kamp:
Fredag 11. september, kl. 18.30, FCM - OB, Ikast Stadion