Annonce
Annonce
U15-cheftræneren forlænger kontrakten frem til 2024
Akademi, Nyt fra U15

U15-cheftræneren forlænger kontrakten frem til 2024

23 feb 2021
Annonce

Efter knap 10 år i klubben har Niklas Vincentz forlænget sin kontrakt som U15-cheftræner, så den nu løber frem til sommeren 2024.

Annonce

Odense Boldklub Akademi og U15-cheftræner Niklas Vincentz har forlænget kontrakten med tre år, så den nu løber frem til sommeren 2024. Teknisk chef Tonny Hermansen er begejstret for forlængelsen:

- Vi er meget glade for at forlænge med Niklas, som er en rigtig dygtig træner og en OB’er hele vejen igennem. Niklas har selv gennemgået en stærk udvikling gennem årene, han har været her. Han er først og fremmest taktisk dygtigt, og så har han formået at få tropperne samlet, så de er tydelige i deres spiludtryk og bevidste om værdierne i Odense Boldklub. Vi er derfor meget begejstrede over at have skrevet kontrakt med ham.

Siden juli 2019 har Vincentz stået i spidsen for U15-holdet, og i den tid har han været et vigtigt led i udviklingen af de unge talenter, mener Hermansen:

- Vores overordnede mål er at skabe spillere til at blive solgt eller komme videre på superligaholdet. Han har formået at udvikle på spillere, og den viden, han har omkring det segment, er stort. Jeg ser ham også som en træner, som på sigt måske kan få andre opgaver i OB.

U15-cheftræneren har forlænget med tre år, og Niklas selv er også glad for forlængelsen:

- Jeg har forlænget, fordi jeg har det godt i OB og Odense. Jeg er glad for at være i klubben, og af familiære årsager passer den treårige forlængelse også perfekt for mig. Samtidig er OB en stor klub med et stort potentiale, og jeg tror på klubben. Potentialet skal vi have forløst, og det vil jeg være en del af, fastslår Vincentz og fortsætter:

- Jeg tror på, at de evner, jeg har, kan bruges i den sammenhæng. Jeg har et godt kendskab til talentudvikling generelt, og jeg har et godt kendskab til klubben, fordi jeg efterhånden har været her i 10 år. Jeg kender folkene i klubben, og jeg ved, at kompetencerne til at rykke tingene er her.

For at hjælpe deres udvikling, lægger Niklas Vincentz vægt på at have en god relation til sine spillere:

- Jeg prioriterer at have en god relation til de drenge, jeg træner. Drengene ved, hvor de har mig, og ved når jeg er tilfreds, og når jeg ikke er tilfreds. Vi kan også snakke om andre ting end fodbold, og jeg er sikker på, at den dialog mellem træneren og spillerne er vigtig.

Niklas og U15-holdet ser også frem mod nye og spændende udfordringer i år: 

- Vi havde et godt efterår, hvor vi spillede god fodbold. Vi kan nok ikke helt forvente de samme resultater, fordi det er ikke normalt at vinde 9-0, 7-1 og så videre, som vi gjorde i efteråret. Vores trup er også mindsket lidt, men vi har et håb om, at vi kan udfordre nogle af vores bedre U14-spillere og spille med nogle U16-spillere også. Vi har en god gruppe lige nu, og vi glæder os til at komme i gang. Og så handler det i bund og grund bare om at forbedrede de unge drenge spillere til U17-ligaen, afslutter Niklas Vincentz.

U15-sæsonen er sat til at blive sparket i gang den 20. marts.

Annonce