Annonce
Annonce
U15 delte med Brøndby på den københavnske vestegn
Nyt fra U15

U15 delte med Brøndby på den københavnske vestegn

25 okt 2021
Annonce

En tæt og jævnbyrdig U15-kamp endte uden vinder, da vores U15-drenge i weekenden mødte Brøndby IF på udebane.

Annonce

U15-Ligaen
Lørdag d. 23. oktober, Brøndby
Brøndby IF - OB 1-1 (1-1)
1-0 Ibrahim Figuigui (1.)
1-1 Elvar Örn Petersen (29.) 

Kommentar fra cheftræner Niklas Vincentz:
Helt overordnet set var det et helt fortjent kryds i en ikke særlig flot fodboldkamp. Vi gør det utroligt vanskeligt for os selv ved at komme bagud 1-0 på et hjørnespark efter ét minut. Derefter skulle vi lige ryste det af os, men vi holder stand og arbejder os godt ind i kampen igen.

Brøndby gjorde det svært for os med deres tempofyldte spil, via aggressivt pres og hurtige offensive omstillinger. Vi fik løbende rettet os ind på, hvilke muligheder vi havde, og det lykkedes til dels.

Vi udligner blandt andet efter lidt mere direkte spil mod deres fremadstormende bagkæde, hvilket var en af de løsninger, vi forsøgte os med. Desværre manglede vi igen noget skarphed i vores gennembrudsspil, for der var muligheder, som vi skulle have grebet, hvis vi skulle hjem med tre point.

Som statistikkerne også fortæller, så var det, som sagt tidligere, en yderst lige kamp. Expected goals, skudstatistikken osv. er helt lige, og begge hold må erkende, de ikke havde kvaliteten til at lave det afgørende mål.

OB’s holdopstilling:
Marcus Eskildsen, Mikkel Juul Jørgensen, Noah Lassen, William Martin (Viktor Bender, 54.), Mads Riis Abrahamsen, Victor Vestby, Vitus Friis (Valdemar Bolander, 54.), Sebastian Zografos, Tristan Panduro (Hjalte Boe Rasmussen, 34.), Elvar Örn Petersen, Lucas Hansen
Bænken: Hjalte Boe Rasmussen, Viktor Bender, Valdemar Bolander

Næste kamp: 
Lørdag d. 30. oktober kl. 12.30, OB – AaB, Ådalen

Annonce