U15 mesterhold

27.06.2021 16:53

U15-drengene spillede lørdag sæsonens sidste kamp, og en flot sæson fik en perfekt afslutning, da Striberne sikrede sig mesterskabet i sidste spillerunde.

U15-Ligaen
Lørdag d. 26. juni kl. 13.00, Ådalen
OB – FCM 1-0 (1-0)
1-0 Tobias Slotsager (13.)

Lørdag eftermiddag spillede vores U15-drenge sæsonens sidste kamp, og der var mulighed for at sikre sig det danske mesterskab. Det krævede, at Striberne i sidste spillerunde hentede flere point end Brøndby IF, som inden kampen var nummer et i U15-Ligaen med et enkelt point mere end OB.

I København startede Brøndbys kamp klokken 12.00 mod FCK, og dermed ville Striberne cirka halvvejs i dagens kamp vide, om mesterskabet var muligt, og om der skulle ét eller tre point til. Én ting var dog sikkert, og det var, at Striberne skulle holde fokus på egen præstation.

Og de må man sige, at de gjorde. OB satte sig fra første fløjt massivt på spillet mod FCM og kontrollerede kampen med en moden tilgang til spillet. FCM forsvarede sig dog godt, og derfor var det ikke en første halvleg med alt for mange chancer.

Alligevel skulle der kun gå et lille kvarters tid, inden Striberne kom på sejrskurs. Tobias Lund Jensen sparkede bolden ind til forstolpen på et hjørnespark, og her steg OB-anfører, Tobias Slotsager, til vejrs og stangede OB foran med 1-0.

Efter scoringen fortsatte OB med at kontrollere, men det var også fortsat uden de store chancer i en første halvleg, der sluttede med en stribet føring på 1-0.

I pausen kom meldingen så fra København; FCK og Brøndby havde spillet 1-1, og dermed var opgaven simpel. Tre point til Striberne, så var danmarksmesterskabet i hus.

Spillerne hørte også resultatet i pausen, og kort inde i anden halvleg var det så tæt på at blive 2-0 ved Niclas Vestby, men FCM-keeperen hev en stor redning ud af ærmet.

Herefter blev stribernes indsats lidt forkrampet, og det lignede en flok nervøse OB-spillere, der var i kamp, hvilket er forståeligt nok, når man spiller for at blive danmarksmester.

Det gjorde, at FCM havde en god periode midtvejs i anden halvleg, men et par stærke aktioner fra forsvarsspillerne og målmand Janus Land gjorde, at FCM ikke for alvor blev farlige i deres gode periode.

Anden halvleg blev aldrig køn, men på baggrund af hårdt arbejde kørte Striberne sejren hjem, og de kunne dermed lade sig hylde som danske mestre, da kampen fløjtede af.

Et flot mesterskab i en sæson, hvor Striberne i 26 kampe har opnået en imponerende målscore på 102-32, ligesom de har hentet 65 point, hvilket er et gennemsnit på hele 2,50.

Janus Land – Sebastian Zografos, Tobias Slotsager, Andreas Tomaselli, Lucas Hansen – Max Andersen, Nikolaj Juul-Sandberg – Magnus Andersen, Tobias Lund Jensen (William Kjersgaard Johansen, 80.), Valdemar Grymer (Malte Hedegaard, 80.) – Niclas Vestby (Elvar Örn Petersen, 67.)
Bænken: Luca Vett-Samuelsen, Malte Hedegaard, William Kjersgaard Johansen, Elvar Örn Petersen