Annonce
Annonce
U15-drengene tog en 3-0 sejr i Silkeborg
Nyt fra U15

U15-drengene tog en 3-0 sejr i Silkeborg

16 maj 2022
Annonce

Vores unge U15 striber tog lørdag turen til Silkeborg, hvor de efter en meget lige første halvleg, fik banket tre bolde i kassen indenfor knap 15 minutter. De kunne dermed tage turen tilbage til Odense med tre point på kontoen.

Annonce

U15-ligaen
Lørdag den 14. maj, kl.15.30, JYSK Park (kunstgræs)
Silkeborg IF – OB 0-3 (0-0)
0-1 William Christian Martin (55.)
0-2 Tobias Hansen (69.)
0-3 Hjalte Boe (71.)

Gule kort:
Silkeborg: Sebastian Laustsen (7.)
OB: 

Kampens forløb:
Kampens indledende 20 minutter startede bedst ud for Striberne med flere gode muligheder for at komme foran. Først omtrent halvvejs igennem første halvleg begyndte Silkeborg at melde sig på banen, og særligt igennem deres højre side fik de vist deres evner.

Der opstod dog ikke nogen større chancer for hverken ude- eller hjemmeholdet, og der blev fløjtet til pause efter en meget lige første halvleg.

Anden halvleg startede ud på lige vis med den første, hvor det var vores unge Striber, der havde den bedste start; de satte sig godt på spillet, og fik skabt de fleste chancer. Godt ti minutter inde i anden halvlej kom vi så også på måltavlen efter et gennemspillet angreb fra venstre side. Her modtog Mads Abrahamsen bolden i halvrummet, og stak den videre til William Martin, som sparkede den ind i det lange hjørne.

Knap 15 minutter senere var OB atter i aktion, og indenfor tre minutter stod vi med en 3-0 føring. Andet mål startede ligesom det første også ud fra venstre side efter en flot erobring af Vitus Friis, der får sendt bolden videre til Mads Abrahamsen. Herefter får Mads spillet bolden på tværs til Tobias Hansen, der får den sparket ind til 2-0. Tre minutter senere falder bolden ned til Hjalte Boe, som skyder den i kassen, og med en stribet 3-0 føring og ni minutter tilbage af kampen ser det ikke lyst ud for Silkeborgenserne.

Det blev ikke til meget mere fra Silkeborg, og kampen blev fløjtet af med en 3-0 sejr til drengene fra OB, som kunne tage hjem til Odense med tre point i skuffen.

Kommentar fra cheftræner, Thomas Skou Juul Jensen:
- Det var en rigtig fin præstation i Silkeborg, hvor vi starter bedst, og gør det bedst i de første 20 minutter af kampen. Med tre fine mål var det også en rigtig god anden halvleg. Men jeg synes også, at første halvleg er godkendt, på mange måder, hvor Silkeborg havde lidt mere at skyde med.  Det er stærkt af drengene, at de leverer godt i to kampe. Så det er jeg egentlig tilfreds med. Jeg synes, at de har rykket sig på flere parametre, specielt omkring når vi har bolden, og når vi skal gøre noget med bolden. Så det er et plus herfra.

OB:
Bertram Nygaard-Johansen, Richard Emil Helveg (Marius Riis Abrahamsen, 73.), Mikkel Juul Jørgensen, Valdemar Bolander Hansen, Noah Hovgaard Lassen (Hjalte Boe, 63.), William Christian Martin, Mads Riis Abrahamsen, Victor Vestby, Janus Land, Vitus Friis, Tristan Panduro

Bænken:
Hjalte Boe, Tobias Hansen, Marius Friis Rasmussen

Næste kamp:
OB – Vejle Boldklub, tirsdag den 17. maj kl. 18.30, Ådalen

Annonce