U13

08.05.2023 13:55

Brøndby IF måtte tage skuffet hjem fra Odense, da de mødte vores U15-drenge, der med en flot sejr ligger nummer et i Ligaen med kun fire kampe tilbage.

Salem Strasevic (76.)
Brøndby IF: Ali Al-Najar (42.), Jacob Brøchner Ambæk (43.)

Kampens dommer:
Sebastian Røhling

I en tæt sæsonafslutning fik vi denne lørdag besøg af Brøndby IF-

Allerede fra kampens første fløjt var der budt op til en intens affære med store chancer i begge ender, men efter en halv time trak vi det længste strå, da Lasse Embring Anders opsnappede en stikning fra Hjalte Boe, og herfra kunne drible udenom den gule keeper og sende os foran.

Syv minutter senere blev kampen dog helt lige på måltavlen igen, da Brøndby IF kunne reducere til 1-1 via et straffespark.

Der skulle dog ikke gå mange minutter før Yehea Abou Lebde kunne bringe os foran igen, da han fra kanten af feltet tordnede bolden op i det korteste hjørne lige inden pausen.

Anden halvleg startede godt for de stribede, da Lasse Embring Andersen igen var på spring, og efter blot tre minutter kunne bringe os yderligere foran, da han kom først på et indlæg fra venstre side.

Herfra lagde tempoet sig, og vi tog kontrol på kampen, hvor vores to bagerste stoppere, Sebastian Mørk og Semih Sevik, holdte en god figur. Med blot 15 minutter igen lukkede vi for alvor kampen, da Viktor Bender Larsen modtog en stikning fra Malik Jensen, og herfra sendte Brøndby IF til tælling.

Den en flot sejr på 4-1 er OB atter på førstepladsen med kun fire kampe tilbage.