Annonce
Annonce
U15-drengene vandt efter flot comeback
Akademi, Nyt fra U15

U15-drengene vandt efter flot comeback

20 sep 2021
Annonce

U15-holdet fortsatte de gode takter i sæsonens anden hjemmekamp, hvor kampen blev afgjort på fire scoringer i anden halvleg.

Annonce

U15-Ligaen
Lørdag d. 18. september kl. 12.30, Ådalen
OB – AC Horsens 4-2 (0-2)
0-1 Emil Wynne Strandgaard (14.)
0-2 Albert Lodberg (28.)
1-2 Mikkel Juul Jørgensen (51.)
2-2 William Martin (57.)
3-2 Vitus Friis (76.)
4-2 Hjalte Boe Rasmussen (80.)

Gule kort:

OB: William Martin (78.)
AC Horsens: Albert Lodberg (67.)

Kampens forløb:
Med tre storsejre og et enkelt nederlag i den nye sæson var hjemmeholdet fra OB godt klædt på til kampen i dagens opgør mod gæsterne fra AC Horsens.

Desværre var det ikke en drømmestart for OB. Selvom Striberne skabte mange store chancer, var det gæsterne fra AC Horsens, der kunne gå til pause med oprejst pande, da de på to hjørnesparksscoringer førte med 2-0 efter de første 40 minutter.

Hvad OB-træner, Niklas Vincentz, har sagt i pausen til drengene er uvist, men uanset hvilken form for peptalk der blev givet, vendte kampen markant.  

Med ti minutter spillet af anden halvleg kunne Mikkel Juul Jørgensen heade en reducering i kassen til 2-1. Kort tid efter blev det så 2-2, da William Martin med en 360 graders vending rundt om sig selv fik sparket bolden op i nettaget, og dermed var OB med i kampen igen.

OB fortsatte med at presse på, men der skulle gå yderligere tyve minutter, før OB kunne vende et hav af chancer til et mål. Med et flot opspil og et hidsigt pres i Horsensfeltet, fik Vitus Friis sat en inderside på bolden, der suste gennem udeholdets forsvar til føringen 3-2. Efter scoringen fortsatte OB med at mose på, og Hjalte Boe Rasmussen sparkede i overtiden bolden i kassen til 4-2, som blev kampens slutresultat.   

Kommentar fra Niklas Vincentz:
Følelsen af at vende 0-2 til 4-2 er dejlig. Sådanne sejre er specielle, og det giver en masse til en gruppe med sådan en oplevelse.

Vi starter kampen rigtig godt og har flere muligheder for at bringe os foran. Udtrykket og spillet de første 10-12 minutter, er så tæt på det, vi ønsker. Der er en masse positive indtryk vi skal bevare. Desværre giver vi Horsens nogle nemme omstillinger herefter, og to af disse udmønter sig i to standardsituationer, som de flot udnytter til at bringe sig foran 2-0 ved pausen.

Anden halvleg finder vi ret hurtigt melodien igen, og vi presser i lange perioder udeholdet ned i eget felt. Som ved de to første scoringer skulle der en standardsituation til, før vi fik reduceret, og herfra tog det fart.

Angrebene bølgede ned mod udeholdets mål, og vi får helt fortjent vendt kampen til en sejr og viser i perioder flot spil. Når vi nu gør det så svært for os selv, så er jeg yderst tilfreds med, vi vender kampen til sejr.

OB’s holdopstilling:
Janus Land – Lucas Hansen (Valdemar Bolander, 52.), Mikkel Juul Jørgensen, Victor Vestby – Noah Lassen, Mads Riis Abrahamsen, Vitus Friis, Sebastian Zografos, Hjalte Boe Rasmussen (Richard Emil Helveg, 52.) – William Martin, Tristan Panduro (Tobias Hansen, 65.)
Bænken: Richard Emil Helveg, Valdemar Bolander Hansen, Tobias Hansen

Næste kamp: FCK-OB, lørdag den 25. september kl. 13.00, Peter Bangsvej

Annonce