20.09.2021 07:10

U15-holdet fortsatte de gode takter i sæsonens anden hjemmekamp, hvor kampen blev afgjort på fire scoringer i anden halvleg.

AC Horsens: Albert Lodberg (67.)

Med tre storsejre og et enkelt nederlag i den nye sæson var hjemmeholdet fra OB godt klædt på til kampen i dagens opgør mod gæsterne fra AC Horsens.

Desværre var det ikke en drømmestart for OB. Selvom Striberne skabte mange store chancer, var det gæsterne fra AC Horsens, der kunne gå til pause med oprejst pande, da de på to hjørnesparksscoringer førte med 2-0 efter de første 40 minutter.

Hvad OB-træner, Niklas Vincentz, har sagt i pausen til drengene er uvist, men uanset hvilken form for peptalk der blev givet, vendte kampen markant.

Med ti minutter spillet af anden halvleg kunne Mikkel Juul Jørgensen heade en reducering i kassen til 2-1. Kort tid efter blev det så 2-2, da William Martin med en 360 graders vending rundt om sig selv fik sparket bolden op i nettaget, og dermed var OB med i kampen igen.

OB fortsatte med at presse på, men der skulle gå yderligere tyve minutter, før OB kunne vende et hav af chancer til et mål. Med et flot opspil og et hidsigt pres i Horsensfeltet, fik Vitus Friis sat en inderside på bolden, der suste gennem udeholdets forsvar til føringen 3-2. Efter scoringen fortsatte OB med at mose på, og Hjalte Boe Rasmussen sparkede i overtiden bolden i kassen til 4-2, som blev kampens slutresultat.