Annonce
Annonce
U15 er klar til svær udebanekamp
Nyt fra U15

U15 er klar til svær udebanekamp

11 sep 2020
Annonce

U15-drengene spiller fredag aften sæsonens anden turneringskamp, når de møder ligaens tophold fra FCM på udebane.

Annonce

Fredag aften spiller U15-drengene den anden kamp i dette års U15-Liga, når de på udebane møder ligaens tophold, FC Midtjylland. Vores drenge fik ikke den ønskede start på sæsonen, da de på udebane tabte 2-1 til AC Horsens, i en kamp der ellers var præget af stribet dominans fra start til slut. Det er godt en måned siden, og derfor er drengene selvfølgelig kommet videre, og cheftræner Niklas Vincentz ser frem til dagens udfordring.

- Der venter os en rigtig god kamp, som helt sikkert bliver spillet på et højt niveau, da det er to rigtig stærke U15-hold, der skal i kamp. Det er altid svært at spille på udebane mod FCM, men det er samtidig et af de steder, vi skal kunne præstere.

- Vi står rigtig fint til kampen, og ser man på den trup, der indledte sæsonen for os, så er flere spillere kommet tilbage fra skader, og næsten alle mand er nu ved at være klar til kamp. Vi spillede en god træningskamp mod FCK i forrige weekend, og jeg tror på, at vi har gode chancer i dagens kamp, hvis vi kan tage takterne med fra den kamp, siger U15-cheftræner, Niklas Vincentz.

Som nævnt er det godt en måned siden, at Striberne senest har spillet turneringskamp. Det gør dog ikke, at tiden ikke er blevet brugt på at spille fodbold.

- Selvom vi ikke har været i kamp i U15-Ligaen, så har vi spillet masser af fodbold. Vi har deltaget i Crowne Plaza Cup, hvor vi blandt andet mødte FCM, som vi slog 2-0. Desværre tabte vi til Malmö FF og spillede uafgjort med Lyngby, så vi kun blev nummer to i gruppen. Det gav os en kamp om syvendepladsen mod Hammarby, som vi vandt. Derudover har vi som sagt mødt FCK i en træningskamp, hvor vi vandt 3-1, og endelig var nogle af vores spillere i sidste weekend en tur i Farum med U16-drengene for at spille træningskamp. Så tiden er blevet brugt på en god blanding af kampe, transition, holdtræning og et par fridage, siger Niklas Vincentz.

Fredagens modstander fra FCM fører U15-Ligaen med seks point for to kampe og en målscore på hele 11-3. Derfor bliver det selvsagt svært, men det gør ikke, at der ikke er tro på tingene hos Striberne.

- For os handler det om, at vi skal være tilfredse med det udtryk og den udstråling, vi kommer med. De taktiske og tekniske færdigheder har vi fuld kontrol over. Det handler om, at vi skal komme med det rigtige udtryk og den rigtige attitude fra første til sidste fløjt. Vi må ikke lægge os ned; vi skal tage kampen op med FCM, og vi skal præstere på en svær udebane. Det er det, der bliver afgørende i dagens kamp, hvor det er to U15-hold på højt niveau, der tørner sammen, siger Niklas Vincentz.

U15-drengenes kamp mod FC Midtjylland spilles på Ikast Stadion, og der er kampstart klokken 18.30.

Annonce