21.06.2021 14:43

U15-drengene vandt i weekenden med 4-1 ude mod Randers FC, og dermed er striberne som minimum sikre på at vinde sølvmedaljer inden sæsonens sidste to kampe.

Kommentar fra cheftræner Niklas Vincentz:
Vi mødte i weekenden et fint spillende Randers-mandskab. Allerede efter to minutter bragte de sig foran på en standardsituation, og helt overordnet set var de bedre indstillet på kampen. Langsomt fik vi spist os tilbage i kampen og fik udbytte for det, da vi udlignede til 1-1 inden de tiende minut. Første halvleg blev aldrig rigtig køn, og for vores vedkommende fik vi aldrig løst flere facetter i spillet.

Anden halvleg kommer vi rigtig godt ud til og fik føringsmålet efter få minutter. Herfra kontrollerede vi begivenhederne via stor boldbesiddelse og gode reaktioner i omstillingsspillet. Vi får yderligere bragt os foran 3-1, inden vi slutteligt lukkede og slukkede til 4-1.

Sejren sikrede os som minimum sølvmedaljer i U15-Ligaen, og det er vi både glade for og stolte over.