Annonce
Annonce
U15 fik en overbevisende sejr over FC Midtjylland
Nyt fra U15

U15 fik en overbevisende sejr over FC Midtjylland

15 nov 2021
Annonce

Søndag spillede U15-drengene topkamp i U15-Ligaen mod FC Midtjylland, der endte med fem scoringer og en fynsk sejr.

Annonce

U15-ligaen 
Søndag d. 14. november, kl. 12.00, Ådalen
OB – FC Midtjylland 4-1 (1-1) 
0-1 Valdemar Bach Schmølker (27.)
1-1 Noah Hovgaard Lassen (32.)
2-1 Mads Riis Abrahamsen (52.)
3-1 Vitus Friis (56.)
4-1 Vitus Friis (80.)

Gule kort: 
OB: Noah Hovgaard Lassen
FC Midtjylland:

Kampens forløb: 
Søndag skulle U15-ligaens nr. to og tre op mod hinanden, i en kamp der skulle vindes, hvis førerholdet fra Farum Boldklub ikke skulle stikke af i toppen af tabellen.

De første 25 minutter af kampen, havde begge hold chancer til at score, men ingen af dem kunne få bolden i nettet.

Det ændrede sig dog i det 27. minut, da en af FC Midtjyllands spillere kunne skyde bolden i et tomt mål efter en frispilning ind i feltet.

OB svarede dog godt igen, da de bare frem minutter efter fik udlignet med et langskud, uden chance for FCM’s målmand.

Resten af halvlegen var meget lige, men da ingen af holdene fik scoret mere, var der uafgjort til pausen.

Der var kun spillet godt ti minutter af anden halvleg, da striberne fik bolden i nettet til 2-1 ved Mads Riis Abrahamsen, og bare fire minutter efter scorede Vitus Friis til 3-1 i forbindelse med et hjørnespark.
Lige inden slutfløjt nåede OB at score det sidste mål i kampen til 4-1, med en bold på tværs af Midtjyllands felt, og så kunne Vitus Friis kalde sig dobbelt målscorer.

Kommentar fra cheftræner Nicklas Vincentz:
- Vi mødte i dag rækkens nummer tre, og der var lagt op til en god topkamp. Kampen skuffede ikke. Tempoet var højt, spillet var i perioder også flot flydende, og som en topkamp skal være, var det også en spændende taktisk affære. Som hold performer vi igen godt, drengene giver virkelig alt til gruppen, samtidig med vi har flere rigtig gode individuelle aktioner undervejs, både offensivt og defensivt.

- Overordnet set er jeg meget tilfreds med udtrykket og kvaliteten hos drengene. Der er altid dele af spillet vi løser godt og mindre godt, og dette vil vi evaluere på i ugens løb. Skal vi lægge yderligere på, så får vi ikke nok ud af vores indlægsspil og vi kan fortsat godt lægge på i spillet mellem modstandernes kæder. Når alt det er sagt, så arbejder drengene godt i disse uger, og det er helt afgørende, vi holder kæden stram til de sidste to kampe i efterårsturneringen.

OB: Janus Land, Bertram Nygaard-Johansen, Richard Emil Helveg, Valdemar Bolander Hansen, Noah Hovgaard Lassen, William Christian Martin, Mads Riis Abrahamsen (Frederik Byrrisen, 72.), Victor Vestby, Hjalte Boe Rasmussen (Viktor Bender Larsen, 67.), Vitus Friis, Gustav Wulff (Tristan Panduro, 67.)
Bænken: Viktor Bender Larsen, Tristan Panduro, Frederik Byrrisen

Næste kamp: 
Lørdag d. 20. november kl. 12.30, OB - Lyngby, Ådalen

Annonce