IMG_2599

15.09.2019 09:39

U15 var bagud med 0-2 i Lyngby, men kom stærkt igen - og til trods for en skidt start på kampen, måtte Striberne i sidste ende nøjes med et enkelt point, da det endte 2-2.

2-2 Elias Hansborg (64.)

U15-drengene skulle efter en pointmæssigt skidt sæsonstart lørdag forsøge at sætte de første point ind på kontoen, da de gæstede Lyngby, som inden kampen lå på en aktuel andenplads i U15-Ligaen.

Det var også hjemmeholdet, der i de første 20 minutter af kampen dominerede massivt. De var gode på bolden, men de havde ikke evnerne til at skabe de helt store chancer. Alligevel var det på ingen måder ufortjent, da de 16 minutter inde i kampen udnyttede en standardsituation til at bringe sig foran på en afslutning, som gik i kassen via overliggeren.

To minutter efter blev det endnu værre, da Lyngby på ny udnyttede en standardsituation til at bringe sig fortjent foran med 2-0.

Om målet var en sovepude for Lyngby eller et wake-up-call for OB-spillerne er ikke til at sige, men Striberne vågnede i hvert fald op. Presset blev bedre i de sidste 15 minutter af halvlegen, og det var OB, der fik det spillemæssige overtag.

Der blev også skabt flere store chancer – blandt andet alene med keeperen, men også en enkelt gang helt uden keeper, hvor det ikke lykkedes at score. 27 minutter inde i kampen kom reduceringen dog ved Elias Hansborg, der fikst chippede bolden over Lyngby-målmanden.

I anden halvleg var det Striberne, der dominerede. Presspillet sad godt, så der blev erobret mange bolde på Lyngbys straffespark, og store chancer – blandt andet et straffespark blev misbrugt, inden udligningen i 64. minut helt fortjent kom i hus.

Det skete efter et OB-frispark i venstre side, hvor det opstod noget klumpspil foran mål, og Elias Hansborg fik den sidste lange tå på og bragt balance i regnskabet. Herefter var der masser af chancer til at tage alle tre point med hjem til Fyn, men effektiviteten manglede, og så måtte Striberne tage hjem med et enkelt point i bagagen, selvom tre bestemt var en mulighed.