U15 leverede flot comeback i Lyngby
Nyt fra U15

U15 leverede flot comeback i Lyngby

15 sep 2019

U15 var bagud med 0-2 i Lyngby, men kom stærkt igen - og til trods for en skidt start på kampen, måtte Striberne i sidste ende nøjes med et enkelt point, da det endte 2-2.

U15-Ligaen
Lørdag 14. september, kl. 13.00, Lyngby
Lyngby – OB 2-2 (2-1)
1-0 Ukendt (16.)
2-0 Ukendt (18.)
2-1 Elias Hansborg (27.)
2-2 Elias Hansborg (64.)

Kampens forløb:
U15-drengene skulle efter en pointmæssigt skidt sæsonstart lørdag forsøge at sætte de første point ind på kontoen, da de gæstede Lyngby, som inden kampen lå på en aktuel andenplads i U15-Ligaen.

Det var også hjemmeholdet, der i de første 20 minutter af kampen dominerede massivt. De var gode på bolden, men de havde ikke evnerne til at skabe de helt store chancer. Alligevel var det på ingen måder ufortjent, da de 16 minutter inde i kampen udnyttede en standardsituation til at bringe sig foran på en afslutning, som gik i kassen via overliggeren.

To minutter efter blev det endnu værre, da Lyngby på ny udnyttede en standardsituation til at bringe sig fortjent foran med 2-0.

Om målet var en sovepude for Lyngby eller et wake-up-call for OB-spillerne er ikke til at sige, men Striberne vågnede i hvert fald op. Presset blev bedre i de sidste 15 minutter af halvlegen, og det var OB, der fik det spillemæssige overtag.

Der blev også skabt flere store chancer – blandt andet alene med keeperen, men også en enkelt gang helt uden keeper, hvor det ikke lykkedes at score. 27 minutter inde i kampen kom reduceringen dog ved Elias Hansborg, der fikst chippede bolden over Lyngby-målmanden.

I anden halvleg var det Striberne, der dominerede. Presspillet sad godt, så der blev erobret mange bolde på Lyngbys straffespark, og store chancer – blandt andet et straffespark blev misbrugt, inden udligningen i 64. minut helt fortjent kom i hus.

Det skete efter et OB-frispark i venstre side, hvor det opstod noget klumpspil foran mål, og Elias Hansborg fik den sidste lange tå på og bragt balance i regnskabet. Herefter var der masser af chancer til at tage alle tre point med hjem til Fyn, men effektiviteten manglede, og så måtte Striberne tage hjem med et enkelt point i bagagen, selvom tre bestemt var en mulighed.

Kommentar fra cheftræneren:
Vi er yderst tilfreds med vores præstation fra det 25. minut. Vi starter dårligt og får som fortjent heraf. Men drengene stepper godt op, og i den situation vi er i med et yderst minimalt point antal, så er jeg rigtig glad for, at vi sidder så markant på kampen efter at være nede 2-0.

Vores lod i disse uger er, at vi skal lægge vanvittig meget energi i vores spil, for at skabe tilpas med chancer for at lave få mål. Vi fik desværre ikke som fortjent og måtte forlade Lyngby med et point. Et point som vi er glade for, men vi håber snart at kunne få alle tre point – det kræver dog vi spiller 80 gode minutter, da vi i de seneste to kampe har misset enten de første 20 - eller de sidste 20 minutter.

OB’s holdopstilling:
Rasmus Lehrmann – Albert Kotsis, Andreas Tomaselli, Samuel Juel (Jakob Grubbe), Marcus McCoy – Law Salomonsen, Magne Clement, Theo Hansen, Jeppe Runge (Malthe Lorentzen) – Markus Jensen (Niclas Vestby), Elias Hansborg
Bænken: Niclas Vestby, Jakob Grubbe & Malthe Lorentzen

Næste kamp:
Lørdag 21. september, kl. 15.00, OB – BIF, Ådalen

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik